صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۸ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۵
دبیرکل سازمان جهانی گردشگری در مراسم افتتاحیه هفدهمین کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری:

باید با توسعه گردشگری، فرهنگ و تمدن غنی ایران را در جهان منتشر کنیم

دبیرکل سازمان جهانی گردشگری گفت: «از رئیس‌جمهوری اسلامی ایران برای حضور در این مراسم تشکر می‌کنم و این نشانه خیرخواهی مسئولان ایران است.»
کد خبر : 154374
به‌گزارش گروه فرهنگی آنا از میراث آریا، طالب الریفاعی، دبیرکل سازمان جهانی گردشگری، امروز 9 بهمن، در مراسم افتتاحیه هفدهمین کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری سال ۲۰۱۷ که با حضور حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران، زهرا احمدی‌‌پور معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، معاونان و مدیران کل سازمان میراث‌فرهنگی و راهنمایان گردشگری داخلی و خارجی برگزار شد، در ادامه گفت: «همچنین از احمدی‌پور به‌دلیل ملاقات کوتاهی که با ایشان داشتم تشکر می‌کنم. من به‌نیابت از سازمان ملل و سازمان جهانی گردشگری و آژانس‌های سازمان ملل از ایران برای میزبانی این کنوانسیون تشکر می‌کنم.»

طالب الریفاعی افزود: «تهران یک شهر فوق‌العاده است که افکار و تصورات زیبایی را در ذهن انسان خلق می‌کند. امروز صبح که به‌سمت این سالن می‌آمدم، کوه‌های سفیدپوش ایران را دیدم. این اولین بار بود که من تهران را این‌گونه می‌دیدم. باید از خداوند تشکر کنیم که با زیبایی برف در تهران از ما پذیرایی کرد.»


فرهنگ ایران باید در دنیا منتشر شود


دبیرکل سازمان جهانی گردشگری اضافه کرد: «ایران کشوری غنی است که مردمان آن با روی باز و چهره‌های گشوده میزبان میهمانان خود هستند. برای هر مسافری چه چیزی بهتر از این است که از فرهنگ و تمدن ایران صحبت کند؟ ما باید با توسعه گردشگری این فرهنگ و تمدن غنی ایران را در جهان منتشر کنیم.»


وی افزود: «باید ایران را با مساجد زیبا و باشکوهش، صنایع‌دستی بسیار جذابش و غذاهای بسیار لذیذش برای همگان تعریف کنیم. من هنوز مزه غذایی را که در سفر به مشهد خوردم از یاد نبرده‌ام و همه شما را دعوت می‌کنم که از این زیبایی‌ها و غذاهای خوشمزه بی‌بهره نمانید.»


زیبایی‌های ایران را ببینید


طالب الریفاعی افزود: «از شما دعوت می‌کنم که از محدودیت این اتاق بیرون بروید و زیبایی‌ها و فرهنگ ایران را به‌چشم ببینید و تجارب خود را در اختیار دیگران قرار دهید. ایران در قلب جاده ابریشم قرار گرفته است و نقش بسیار مؤثری در گروه کاری جاده ابریشم دارد.»


دبیرکل سازمان جهانی گردشگری گفت: «من ۶۰ سال قبل زمانی که هفت سال داشتم به ایران آمدم و برادر کوچک‌تر من در ایران متولد شده است. من یک برادر ایرانی دارم و بسیار از این موضوع خوشحالم.»


گردشگری فعالیتی است که می‌تواند ملت‌ها را به‌هم نزدیک کند


وی گفت: «پس از شروع سالی که به‌عنوان سال گردشگری پایدار نام‌گذاری شده است این اولین جلسه رسمی است که برگزار می‌شود. ما امیدواریم امسال با استفاده از گردشگری پایدار اتفاقات خوبی برای کشورها در زمینه توسعه اقتصادی بیفتد. امروزه گردشگری یک فعالیت جدی است که می‌تواند ملت‌ها را به‌هم نزدیک کند.»


طالب الریفاعی افزود: «۱۰درصد تولید ناخالص ملی در دنیا به بخش گردشگری اختصاص دارد و همچنین ۳۰درصد تجارت خدمات در دنیا در بخش گردشگری اتفاق می‌افتد. براساس آمار سال گذشته، ۲/۱دهم میلیارد نفر سال گذشته سفر کرده‌اند و این به آن معناست که از هر شش نفر در دنیا یک نفر سفر بین‌المللی داشته است.»


وی همچنین ادامه داد: «سفر کردن و گردشگری امروز یک فعالیت تجملی نیست، بلکه یک فعالیت اقتصادی است و دنیا امروز به‌سمت انقلاب سفر حرکت می‌کند. گردشگری در طول سال‌های گذشته هر سال با ۵درصد رشد همراه بوده است و براساس بررسی‌ها این رشد همچنان ادامه خواهد داشت.»


باید دروازه کشورها را به روی مردم دنیا باز کنیم


دبیرکل سازمان جهانی گردشگری گفت: «گردشگری در ایجاد صلح بین کشورها نقش بسیار مهمی دارد. در بسیاری از کشورها مردم از فقر نبود آموزش و نبود تفاهم و صلح رنج می‌برند. گردشگری می‌تواند این کلیشه‌ها را از بین ببرد و باعث شود مردم کشورها کنار یکدیگر قرار گیرند. ما باید دروازه کشوها را باز کنیم و پذیرای مردم کشورها باشیم. این پیامی است که باید آن را ارتقا دهیم. ما نیروهایی را که می‌خواهند ما را منزوی کنند و از هم دور نگه دارند شکست خواهیم داد.»


او ادامه داد: «باید برای تنوع های فرهنگی و اختلاف‌هایی که وجود دارد احترام قائل شویم، چراکه این اختلافات زیبایی‌ها را به‌وجود می‌آورد. شغل ما هر چیزی که باشد باید از آن در جهت حرکت به‌سمت دنیای بهتر استفاده کنیم.»


طالب الریفاعی گفت: «تورگردانان سفرای گردشگری هستند و مسئولیت زیادی دارند، تجارب خوبی نیز دارند که در مراقبت و حفاظت از آثار تاریخی و فرهنگی باید از آن استفاده کرد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر