صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
در نخستین جلسه شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی استان آذربایجان شرقی

طه هاشمی: فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بر پایه آزاداندیشی است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: بستر فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بر پایه آزاداندیشی است و درصدد این هستیم تا اسلام ناب و فرهنگ غنی اسلامی ایرانی را در دانشگاه‌ها به مرحله عمل درآوریم.
کد خبر : 15427

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام دکتر سیدطه هاشمی در نخستین جلسه شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: با آغاز مدیریت جدید در دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده به مسائل فرهنگی توجه و تأکید ویژه داشتند. در یک سال گذشته وضعیت دانشگاه‌های آزاد اسلامی بررسی شد و یک جمع بندی به عمل آمد که تشکیل شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی ماحصل آن است.


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: کلیات سند توسعه فرهنگی در هشت محور و ۳۰۰ سرفصل آماده و برای اجرا به دانشگاه‌های آزاد اسلامی در سراسر کشور ابلاغ شده است که این سند که از امسال عملیاتی می‌شود و واحدهای دانشگاهی باید برنامه‌های پیشنهادی خود را در این زمینه ارائه کنند.








هاشمی: طرح‌های ماندگار، طرح‌های نهادی و طرح‌های رخدادگرا سه بخش اصلی برنامه‌های شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی است

وی تأکید کرد: نظارت بر حسن اجرای سیاست های فرهنگی و سیاست های کلان دانشگاه، برنامه‌ریزی پنج ساله دانشگاه و سند توسعه فرهنگی از وظایف مهم شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی است.


هاشمی گفت: در گذشته حوزه فرهنگی صرفاً سالانه با مبلغی معادل 5 هزار تومان سرانه فرهنگی برای هر دانشجو به فعالیت می پرداخت که اکنون این بودجه افزایش یافته و علاوه بر دانشجویان برای استادان و کارکنان نیز دارای برنامه های فرهنگی است.


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: طرح‌های ماندگار، طرح‌های نهادی و طرح‌های رخدادگرا سه بخش اصلی برنامه‌های شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی است.


وی از تشکیل بازار هنر در دانشگاه ها خبر داد و گفت: باید از خلاقیت ها، نوآوری ها و هنر نیز به موازات توسعه علمی و پژوهشی در دانشگاه حمایت کرد و آن را بسط و گسترش داد.


به گزارش آنا، نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: بعد از 14 قرن ظلم به تشیع و اسلام ناب، انقلاب عظیم فرهنگی توسط امام راحل رخ داد و امروز به لطف خدا و رهنمودهای مقام معظم رهبری شاهد صدور انقلاب به جهان و عظمت ایران در منطقه وجهان هستیم.



دکتر علیرضا منادی افزود: همان طور که انقلاب صبغه فرهنگی دارد، شهر تبریز نیز دارای پیشینه فرهنگی عظیمی است و همین بس که سه علامه بزرگ کشور از تبریز شهر اولین ها هستند، بزرگترین دانشگاه که توسط یونسکو در حافظه جهان به ثبت رسیده ربع رشیدی تبریز بوده و اولین دانشگاه آزاد اسلامی کشور نیز متعلق به این شهر است.


وی تصریح کرد: با توجه به اینکه قشر عظیم دانشجو تحت آموزش علمی و پژوهشی در دانشگاه ها هستند باید کارهای فرهنگی را نیز به خود آنها بسپاریم.








زم: فرهنگ باید مانند دانه‌های تسبیح تمام منابع را تحت پوشش قرار دهد و به هم معنی بخشد، همچنین منابع اقتدار ملی را به هم پیوند دهد و در کشور و افق بلند دانشگاه باعث هم افزایی شود

حجت الاسلام محمدعلی زم مدیر ارشد سازمان مرکزی در شورای راهبردی استان آذربایجان شرقی هم گفت: فرهنگ را از سه دیدگاه عامل بودن،چالشی بودن و مانع بودن می توان مورد بررسی قرار داد. فرهنگِ عامل، بهترین نوع فرهنگ بوده و حلال مشکلات است و دارای منابع سیاست، اخلاق، علم، هنر و اقتصاد است.


وی تصریح کرد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تأکید دارند در دانشگاه آزاد اسلامی همه چیز باید در بستر فرهنگی باشد. فرهنگ باید مانند دانه‌های تسبیح تمام منابع را تحت پوشش قرار دهد و به هم معنی بخشد، همچنین منابع اقتدار ملی را به هم پیوند دهد و در کشور و افق بلند دانشگاه باعث هم افزایی شود.


معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نیز در این جلسه گفت: با توجه به نامگذاری مقام معظم رهبری در سال جدید به نام همدلی و همزبانی، دولت و ملت باید این دو مقوله را سرلوحه زندگی خود قرار دهند و به آن عمل کنیم. اولین قدم در مسیر فرهنگ اصلاح خود است؛ تا به این مهم عمل نشود نمی توان در بین دیگران مخصوصا دانشجویان اثرگذار بود.


حجت الاسلام حمید واعظی از حمایت های دکتر علیرضا منادی نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه در استان آذربایجان شرقی و دکتر علی رضایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور فرهنگی واحد تبریز تقدیر و تشکر کرد.


در ادامه هر یک از اعضای شورا به بیان نظرهای خود پرداختند و اعضای حقیقی و حقوقی شورای راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی معرفی شدند.


نخستین جلسه شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی عصر دیروز در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.


به گزارش آنا، مسئولان تشکل‌های اسلامی، سیاسی دانشجویی و استادان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در حاشیه این جلسه با حجت الاسلام دکتر طه هاشمی دیدار کردند و به طرح سوالات و دیدگاه‌های خود پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر