صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۶ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۵
‌رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت خبر داد:

تاسیس شرکت مشترک با هلند برای انتقال تکنولوژی/ سهم 70 درصدی سازندگان داخلی در تامین تجهیزات نفتی

به گفته رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت،‌ فضای برجام فرصت را برای فعالیت‌های نفتی فراهم آورده است تا سازندگان و شرکت‌های ایرانی بتوانند خود را توانمندتر کرده و انتقال تکنولوژی را به کشور انجام دهند.
کد خبر : 154143

رضا خیامیان،‌ رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت در گفتگو با خبرنگار اقتصادی آنا گفت: ‌اکنون در فضای پسا برجام با انجمن‌‌‌هایی از کشورهای اروپایی مانند هلند،‌ ایتالیا،‌ آلمان و ... تفاهم‌نامه امضا کرده‌ایم و انجام عملیاتی این تفاهم‌نامه‌ها را پیگیری می‌کنیم.


وی افزود:‌ ایجاد دفتری در منطقه آزاد کیش توسط این انجمن نیز به همین منظور بوده تا شرکت‌های ایرانی با سازندگان خارجی به راحتی همکاری داشته باشند.


خیامیان ادامه داد: در چند ماه اخیر شاهد حضور شرکت‌های خارجی برای همکاری با اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت هستیم و امیدواریم بتوانیم در این زمینه به نتایج مطلوبی دست پیدا کنیم.


وی افزود:‌ با چند شرکت هلندی برای ایجاد تاسیس شرکت مشترک وارد مذاکره شده‌ایم تا انتقال تکنولوژی با سرعت بیشتری انجام شد.


‌رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت به توانمندی صادراتی اعضای این انجمن اشاره کرد و گفت: ‌مشکل سازندگان ایرانی برای صادرات نداشتن مونوگرام API است زیرا این استانداردها توسط مرجع بین المللی تایید می شود و از آنجا که در چند سال گذشته مسئله تحریم در کشور وجود داشت نتوانسته‌ایم این استانداردها را کسب کنیم.


وی ادامه داد: برای حل این مشکل،‌ اکنون با شرکت‌هایی که این مونوگرام را دارند در حال مذاکره هستیم تا به واسطه آنها این مونوگرام دریافت شود.


خیامیان افزود:‌ همچنین اگر بتوانیم با شرکت‌های خارجی مشارکت کنیم می‌توانیم به واسطه آنها صادرات محصولات خود را انجام دهیم.


وی با اشاره به اینکه اکنون کشور عراق وندورلیست وزارت نفت ایران را پذیرفته است،‌ گفت:‌ در پروژه‌های کوچک می توانیم به راحتی با عراقی‌ها وارد تجارت شویم اما از آنجا که شرکت‌های بین‌المللی در پروژه های بزرگ عراق کار می کنند،‌ نیاز است تا این استانداردها موجود باشد.


‌رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت سهم سازندگان داخلی در تامین تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت را حدود 70 درصد دانست و افزود:‌ در برخی محصولات و تجهیزات ثابت سازندگان می توانند تمام نیاز را تامین کنند اما در تجهیزاتی که "های تک" بوده و یا تجهیزات سرچاهی، سهم ایرانیان به مراتب کمتر است.


وی به مهندسی معکوس در ساخت برخی تجهیزات اشاره کرد و گفت:‌ به طور مثال در تولید کاتالیست در کشور تحولات مثبت زیادی را در چند سال اخیر شاهد بوده‌ایم.


خیامیان ادامه داد:‌ برنامه ساخت 10 گروه کالایی پر مصرف صنعت نفت می‌تواند سهم کالاهای ایرانی را در این صنعت افزایش دهد.


انتهای پیام/

برچسب ها: ساخت داخل
ارسال نظر