صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۷ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۵

معاون وزیر راه: حادثه پلاسکو دیگر نباید تکرار شود

معاون وزیر راه، حادثه ریزش پلاسکو را نقطه عطف محور قرار گرفتن ایمنی در فعالیت‌های شهری دانست و گفت: نگاه مجموعه وزارت راه و شهرسازی به این حادثه، عبرت‌آموزی و پیشگیری از رخدادهای مجدد است.
کد خبر : 154127

به گزارش گروه اقتصادی آنا از وزارت راه و شهرسازی، پیروز حناچی با تاکید بر ضرورت عبرت‌آموزی و ایجاد شرایط ایمن در شهرها، به اهمیت تدوین و اجرای کامل ضوابط و مقررات اشاره کرد و گفت: دستگاه‌هایی که موضوع حادثه پلاسکو را دنبال می‌کنند، پیگیری دلایل و مقصران حادثه را انجام خواهند داد.


وی ادامه داد: تجربه حادثه مشابه پلاسکو در دنیا وجود دارد و حوادثی از نوع آن نیز در سایر کشورها منجر به تدوین آیین‌نامه‌ها، قوانین و ضوابطی شده که هم اکنون در سراسر کشورها به آنها عمل می‌شود.


معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: حوادث مختلف، به دلیل تاثیراتی که در جامعه گذاشته‌اند، منجر به تصویب قوانینی شده‌اند و این بدان‌ معنا است که تمامی کشورها، از حوادثی که در کشورشان رخ داده، عبرت گرفته‌اند تا اشتباهات گذشته بار دیگر تکرار نشود.


دبیر شورای‌ عالی شهرسازی و معماری ایران اظهار داشت: وقتی به ضوابط حریق در کشورهای اروپایی دقت می‌کنیم، می‌بینیم که در پس آنها، وقایع تلخی رخ داده‌اند و دلیل شکل‌گیری و ایجاد کدهای ساختمانی (Building Code)، وقایع و حوادثی بوده که در کشورها رخ داده که در نهایت، برای جلوگیری از تکرار مجدد آنها، قوانین و ضوابط جدی شکل گرفته‌اند و به تمامی آنها عمل می‌شود.


حناچی در بیان نمونه‌ای از آتش‌سوزی‌های سایر کشورها و تجهیز و امنیت وسایل و تجهیزات آتش‌نشانی، به آتش‌گرفتن ساختمان ۸ طبقه که ۱۰۰ سال پیش در نیویورک رخ داد، اشاره کرد و گفت: آتش‌نشانی نیویورک، وقتی ۱۰۰ سال پیش برای خاموش‌کردن به محل حادثه رفت، حداکثر تا ۶ طبقه را توانست پوشش دهد و ۱۰۰ نفر در آن آتش سوزی از بین رفتند؛ اما همان حادثه منجر به تدوین قانون ایمنی و به وجود آمدن بخش‌های پیشگیری از آتش‌سوزی شد.


وی ادامه داد: پس از آن آتش‌سوزی، یکی از ماموریت‌های آتش‌نشانی در آمریکا نه تنها اطفای حریق، که پیشگیری قبل از حریق شد.


معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: نگاه مجموعه وزارت راه و شهرسازی به حادثه پلاسکو، عبرت‌آموزی و پیشگیری از رخدادادهای مجدد است.


حناچی گفت: مهمتر از یافتن مقصران اصلی حادثه ساختمان پلاسکو، درس‌گرفتن از موضوع و یافتن تمهیداتی برای عدم تکرار ماجرا است.


انتهای پیام/

ارسال نظر