صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۱۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴
معاون سیاسی وزیر کشور:

تبلیغات زودهنگام انتخاباتی تخلف قانونی است/ مجمع عمومی خانه احزاب اواخر اردیبهشت برگزار می‌شود

معاون سیاسی وزارت کشور با اشاره به حادثه شیراز گفت: ما وظیفه داریم امنیت فعالیت‌های احزاب شناسنامه‌‌دار و نشست‌های سیاسی را تأمین کنیم.
کد خبر : 15400

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمدحسین مقیمی در نشست با دبیران کل برخی از احزاب سیاسی که عصر امروز ـ سه شنبه ـ در این وزارت کشور برگزار شد، طی سخنانی، با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته به منظور راه‌اندازی مجدد خانه احزاب اظهار داشت: مجمع عمومی خانه احزاب، اواخر اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.


معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه «ما سعی کردیم با برگزاری جلسات مشترک و هم‌اندیشی‌ها بین دبیران احزاب و کارشناسان، فعالیت احزاب را توسعه دهیم»،‌ افزود: ما با نمایندگان جناح‌های مختلف حزبی که در خانه احزاب حضور دارند، 8 جلسه مشترک برگزار کردیم و در این جلسات نیز پیرامون علت تعطیلی خانه احزاب و راه‌‌های فعال کردن مجدد این خانه، بحث و تبادل نظر شد.


مقیمی افزود:‌ با تقسیم کارهایی که بین نمایندگان احزاب جناح‌های مختلف صورت گرفته، جلسه مجمع عمومی خانه احزاب اواخر اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.


وی با تأکید بر اینکه «خانه احزاب یک انجمن صنفی است که این انجمن باید از مقررات خاص خود تبعیت کند»، تصریح کرد: ما حدود 235 حزب شناسنامه‌دار در کشور داریم که اکثر آنها دارای مرامنامه و اساسنامه هستند که فعالیت آنها می‌تواند امری مهم در توسعه فعالیت احزاب در کشور تلقی شود.


این تلقی که خانه احزاب کار سیاسی و حزبی انجام می‌دهد درست نیست


وی با بیان اینکه «دولت سعی می‌کند تمام اموری که مربوط به احزاب می‌شود را به آنها واگذار کند تا آنها خودشان مسائل مربوط به احزاب را پیگیری کنند»،‌ خاطرنشان کرد: برخی فکر می‌کنند خانه احزاب کار سیاسی و حزبی انجام می‌‌دهد که این موضوع درست نیست بلکه خانه احزاب بر اساس ماهیت صنفی، کار مربوط به این حوزه را پیگیری می‌کند.








نیاز است در اساسنامه خانه احزاب، تغییراتی انجام شود و همچنین ما به عنوان دولت هیچ دخالتی در آغاز مجدد فعالیت خانه احزاب نداریم.

مقیمی تأکید کرد: امیدواریم با مجموعه تلاش‌هایی که صورت گرفته فعالیت خانه احزاب مجددا آغاز شود؛ البته نیاز است در اساسنامه آن تغییراتی انجام شود و همچنین ما به عنوان دولت هیچ دخالتی در آغاز مجدد فعالیت خانه احزاب نداریم.


وی افزود: ما به عنوان دولت تنها اگر نیاز باشد از احزاب حمایت و پشتیبانی می‌کنیم و بر اساس قوانین، نظارت‌هایی را بر عملکرد آنها خواهیم داشت.


معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به بررسی طرح قانون احزاب در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ قانون احزاب فعلی در سال 1360 تصویب شده بود که از آن زمان تاکنون اصلاحات جدی در آن انجام نشد و دبیران احزاب و فعالان حزبی می‌توانند دیدگاه‌‌ها و نظرات خود را پیرامون این طرح از طریق نمایندگان مجلس یا وزارت کشور پیگیری کنند.


مقیمی خاطرنشان کرد: دولت لایحه قانون احزاب را از گذشته تنظیم کرده بود که اکنون در کمیسیون‌‌های مربوطه در حال بررسی است که البته ما نیز پیش‌نویس این لایحه را به جهت در جریان قرار گرفتن نمایندگان از این لایحه آن را در کمیسیون‌ها در اختیارشان قرار دادیم.


مقیمی تأکید کرد: دولت تلاش‌ دارد به فعالیت احزاب ورود نکند و سعی داریم فعالیت احزاب توسط خودشان انجام شود و حوزه فعالیت ما تنها در ارائه مجوزها و نظارت است.


مقیمی با اشاره به حادثه شیراز گفت: ما وظیفه داریم امنیت فعالیت‌های احزاب شناسنامه‌‌دار و نشست‌های سیاسی را تأمین کنیم.


وی ادامه داد: هیچ‌کسی از برخورد با این تجمع‌ها رضایت ندارد و همه از ماجرای شیراز تبری جستند و هیچ‌کسی از برخوردی که در شیراز انجام شد راضی نیست.


وی با اشاره به اینکه تبلیغات زودهنگام انتخاباتی تخلف قانونی است، گفت:‌ یکسری فعالیت‌ها قبل از برگزاری انتخابات انجام می‌شود که امکان دارد با نظر خاص باشد. ما نیز تذکرات لازم را به فرمانداران و بخشداران داده‌ایم که موارد اینچنینی را به ما و هیئت نظارت منعکس کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر