صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۷ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۵
دبیرکل شورای عتف خبر داد

سیاست‌های چهارساله پژوهش و فناوری ایران هفته آینده نهایی می‌شود

صدو پنجاه و یکمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم،‌ تحقیقات و فناوری (عتف) بعدازظهر امروز به ریاست دکتر وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و دبیرکل شورای عتف برگزار شد.
کد خبر : 153881

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، وحید احمدی، دبیرکل شورای عالی عتف در پایان این جلسه در جمع خبرنگاران گفت:‌ «جلسه شورای عالی عتف هفته آینده هم برگزار می‌شود. یکی از دستورات جلسه آینده تعیین سیاست‌ها و اولویت‌های پژوهش و فناوری است که هر سال آن را به همه دستگاه‌ها ابلاغ می‌کنیم تا آنها در قالب برنامه‌های خود، بتوانند سیاست‌هایشان را تنظیم کنند.»


احمدی ادامه داد: «قرار است از سال 96 تا 1400 سیاست‌ها و برنامه‌هایی که به تصویب می‌رسند اجرایی شوند. این سیاست‌ها قبلا در کمیسیون بحث شده است و در جلسه گذشته این شورا هم درباره ضرورت‌ها، نیازها و تفاوت‌ها بحث‌های مفصلی انجام شد.»


معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم افزود: «سیاست‌ها، 9 محور اساسی از جمله کارکرد تحقیق و توسعه،‌ خلق قابلیت‌های انسانی، کارکرد ایجاد بازارهای محصولات جدید، ایجاد و تغییر سازمان‌های مورد نیاز، کارکرد شبکه‌سازی در زمینه دانش، خلق و تغییر نهادهای حمایتی یا مانع نوآوری، فعالیت‌های پژوهشی، تامین منابع مالی نوآوری و ارائه خدمات مشاوره‌ای را شامل می‌شوند. این موارد در کمیسیون‌های مختلف مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفته‌اند و پیش از این، موارد نام برده شده اصلاح شده‌اند و در جلسه آینده شورای عالی عتف تایید نهایی می‌شوند.»


احمدی به اولویت‌های هم این سیاست‌ها اشاره کرد و افزود:‌ «هر پروژه‌ای که تعریف می‌شود باید با سیاست‌ها سازگاری داشته باشد. محورهای اولویت‌ها براساس محیط‌زیست،‌‌ آب، زمینه عالی فناوری، صنایع و معادن،‌ دفاع و امنیت ملی و سیاست خارجی، عمران و حمل و نقل، سلامت و امنیت غذایی، رفاه و تامین اجتماعی،‌ منابع مالی، کشاورزی و انرژی هستند. محورهای علوم انسانی، معارف اسلامی،‌ فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی، حقوق و قضائی و دیگر موارد هم در جلسه امروز تایید شدند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر