صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حجم تجارت فروشگاه های اینترنتی حداقل ۲۰ میلیارد دلار

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران ضمن اعلام این خبر که فروشگاه های مجازی و اینترنتی در فروش کالا، حداقل ۲۵ درصد نسبت به واردکنندگان قانونی کالا جلوتر هستند، گفت: کمتر از ۱۰۰ سایت اینترنتی دارای مجوز کسب هستند و بقیه بدون مجوز  فعالیت می کنند.
کد خبر : 153431

به گزارش گروه اقتصادی آنا از اتاق اصناف، سید مهدی میرمهدی کمجانی رئیس اتحادیه فناوران رایانه از وجود حدود ۹۰۰ هزار سایت اینترنتی خبر داد و افزود: بخشی از سایت های اینترنتی از مرکز توسعه تجارت الکترونیک مجوز گرفته اند اما تعداد بالایی از سایت های اینترنتی مجوز ندارند و اصلا احتیاجی به نماد اعتماد نمی بینند و خودسرانه فعالیت می کنند.


وی آمار تعداد فروشگاه های اینترنتی دارای پروانه کسب را بسیار اندک عنوان کرد و گفت: فروشگاه های اینترنتی و مجازی پس از دریافت نماد اعتماد می توانند پروانه کسب دریافت کنند اما آمارها حاکی از آن است که کمتر از ۱۰۰ سایت دارای مجوز کسب هستند و بقیه بدون بدون مجوز فعالیت می کنند.


رئیس اتحادیه فناوران رایانه با اشاره به رشد قارچ گونه فروشگاه های مجازی و اینترنتی، تعداد فروشگاه های مجازی و اینترنتی در تهران را بیش از ۲ برابر فروشگاه های فیزیکی ذکر کرد و با اعلام این مطلب که فروشگاه های مجازی مالیات و حقوق دولت را پرداخت نمی کنند، تصریح کرد: فروشگاه های مجازی و اینترنتی در فروش کالا، حداقل ۲۵ درصد نسبت به واردکنندگان قانونی یک کالا جلوتر هستند.


رئیس اتحادیه فناوران رایانه درباره حجم تجارت فروشگاه های مجازی نیز گفت: حجم تجارت فروشگاه های مجازی و اینترنتی حداقل حدود ۲۰ میلیارد دلار برآورد شده است.


وی ادامه داد: در ابتدا فروشگاه های مجازی و اینترنتی بیشتر در حوزه فناوری اطلاعات ( آی تی) فعال بودند اما هم اینک در تمامی صنوف منجمله پوشاک، مواد غذایی، لوازم صوتی و تصویری و خانگی در حال گسترش هستند


انتهای پیام/

ارسال نظر