صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۵
در گفت‌وگو با آنا

رئیس دانشگاه خلیج فارس: مدل دانشگاه آزاد اسلامی متناسب با مدل‌های جهانی توسعه علمی است

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر، مدل مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی را متناسب با مدل‌های جهانی توسعه‌ علمی دانست و تاکید کرد که باید از فعالیت‌های ارزشمند علمی دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی شود.
کد خبر : 153213

ددکتر عبدالمجید مصلح، رئیس دانشگاه خلیج فارس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی مدلی که دارد متناسب با مدل‌های جهانی توسعه‌ علمی است و نقش بالایی در نظام آموزش عالی کشور دارد. باید از کارهای ارزشمند علمی مراکز خوب دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی و برای توسعه آنها حمایت کرد.»


مصلح ادامه داد: «در سال‌های گذشته در یک چرخه‌ای با توجه به همه اتفاقات مربوط به آموزش عالی، وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی هم دچار چالش‌ها و مسائلی شده است که این فقط مخصوص دانشگاه آزاد اسلامی نیست. قطعا اکنون دانشگاه آزاد اسلامی در تولید علمی کشور و ارتقای رتبه ایران نقش و سهم دارد و واحدهای بزرگ و باسابقه و با کیفیت بالای خوبی دارد.»


او افزود: «رویکردهای جدیدی در سال‌های گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته است و به دنبال اصلاح مسائلی است که شاید برای این دانشگاه مشکلاتی ایجاد کرده باشد. از قبیل تجمیع مراکز و ارتقای کیفیت و ... که خود به خود امکان توسعه زیرساخت‌ها و خدماتی را فراهم کرده است و این را مدیریت خوب این دانشگاه به خوبی دنبال می‌کند.»


عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: «البته در سال‌های قبل که مراکزی در کشور از سوی دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده بود، با مدیریت مناسب و اجرای طرح‌های تجمیع به خوبی ساماندهی شدند. اما به شکل بدتری این مسئله در دانشگاه علمی کاربردی اتفاق افتاد، مراکزی با کمترین تعداد دانشجو، بدون هیات علمی و بدون زیرساختهای لازم شکل گرفته‌اند و واقعا در تراز یک مرکز آموزش عالی نیستند. شواری عالی انقلاب فرهنگی برنامه‌هایی از طریق آمایش آموزش عالی برای ساماندهی این مراکز دارد که امیدواریم به زودی محقق شود و امیدواریم همه مجموعه‌های دست‌اندکار آموزش عالی با یک اراده ملی، ساماندهی‌های لازم را برای ارتقای رتبه علمی ایران در جهان داشته باشند و انجام دهند.»


او در پایان درباره وضعیت و تعداد دانشجویان دانشگاه خلیج فارس هم گفت: «این دانشگاه در حال حاضر 6300 دانشجو در مقاطع مختلف دارد و عمدتا درحوزه‌های مزیتی منطقه‌ای استان مانند انرژی‌های نفت، گاز، پتروشیمی و حوزه دریا فعالیت می‌کند. در عرصه بین‌الملل اما سهم دانشجویان ما از دانشجویان غیرایرانی واقعا سهم بالایی نیست و فقط تعدادی از طریق کنکورهای داخلی به این دانشگاه وارد می‌شوند. این دانشگاه در ابتدا با نگاه بین‌المللی و جذب دانشجوی خارجی ایجاد شد که امیدواریم در سال‌های آینده این وضعیت را ارتقا دهیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر