صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴
رئیس سمینار بین‌المللی سلامت همراه:

شمار کاربران فضای مجازی در ایران بیش از 40 میلیون نفر است/ ۸ میلیون نفر گوشی هوشمند دارند

رئیس سمینار بین المللی سلامت همراه، عنوان کرد: هم‌اکنون 8 میلیون تلفن هوشمند در ایران وجود دارد که بالاترین آمار خاورمیانه است، همچنین جا دارد به حضور پررنگ ایرانیان در فضای مجازی و شبکه‌های اینترنتی اشاره کنیم.
کد خبر : 15315

به گزارش گروه اجتماعی آنا، کامران باقری لنکرانی، رئیس سمینار بین المللی سلامت همراه که 27 و 28 اردیبهشت در شیراز برگزار می‌شود، برگزاری این سمینار را تلاشی برای جهت بخشیدن به استفاده صحیح از تلفن‌های همراه در مقوله سلامت مردم عنوان کرد.


وی با تشریح ابعاد و اهداف برگزاری این سمینار، گفت: کشور ایران از لحاظ استفاده از فناوری‌های اطلاعات، از موقعیت برجسته‌ای در منطقه خاورمیانه برخوردار است و بر اساس آمارهای سال 2015 میلادی، 83.2 میلیون اشتراک رسمی تلفن همراه در ایران به ثبت رسیده که بیش از جمعیت کشور است.


وی با اشاره به ضریب بیش از 50درصدی نفوذ اینترنت در ایران که آمار قابل توجهی محسوب می‌شود، افزود: هم اکنون 8 میلیون تلفن هوشمند در ایران وجود دارد که بالاترین آمار خاورمیانه است، همچنین جا دارد به حضور پررنگ ایرانیان در فضای مجازی و شبکه‌های اینترنتی اشاره کنیم.


باقری لنکرانی استفاده بیش از 40میلیون کاربر ایرانی از فضای مجازی که 25درصد این افراد نیز دارای وبلاگ هستند را عامل دیگری برای پرداختن بیش از پیش به رواج این امر در کشور دانست و اظهار کرد: در کنار همه این آمارها، آنچه باید مورد توجه قرار گیرد، عدم استفاده مناسب از بخشی از انرژی، هزینه و زمان استفاده از تلفن‌های همراه است.


رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اینکه می‌توان از کاربری بالای تلفن‌های هوشمند در مسیر ارتقای سلامت جامعه به عنوان یک ماموریت جدی نگاه کنیم، ادامه داد: بر همین اساس، سمینار بین المللی سلامت همراه(mobile health) با حضور میهمانانی از سراسر دنیا، بیست و هفتم و بیست و هشتم اردیبهشت ماه در شیراز برگزار می‌شود تا بستری برای رشد سلامت عمومی و بهبود کارکرد نظام سلامت فراهم شود.


وی توانمندسازی مردم برای خودمراقبتی و افزایش سواد سلامت، بایگانی اطلاعات پزشکی افراد و برخط نمودن آن، امتداد مراقبت از بیماران مزمن مانند مبتلایان به دیابت و فشارخون، مدیریت اموری مانند نوبت دهی، مراجعه به پزشک و اورژانس را از جمله اهداف برگزاری این سمینار برشمرد و افزود: در این مسیر، هنوز به میزان کافی از ظرفیت‌ها استفاده نشده و لازم است با معرفی جارب موفق بین المللی و ایده‌های موجود، به تقویت بنیه علمی کشور در این زمینه بپردازیم.


رئیس سمینار بین المللی سلامت همراه با اشاره به ارائه 130مقاله به دبیرخانه این سمینار که هم اکنون در مرحله داوری هستند، تصریح کرد: از سویی تلاش می‌کنیم نرم افزارهای طراحی شده مرتبط در حاشیه سمینار به علاقه مندان و دست اندرکاران معرفی شود تا این مبحث که به صورت بین رشته‌های فنی مهندسی، پزشکی، حقوقی و زمینه های فرهنگی هنری است، ارتقا یابد.


باقری لنکرانی برگزاری این سمینار بین المللی را یک واقعه دانشگاهی، با رویکرد رفع نیازهای روزمره مردم عنوان کرد و گفت: کشور ایران در زمینه متخصصان فنی مهندسی و همچنین پزشکی، دارای صاحب نظرانی است که در این سمینار می‌کوشیم هر دو را به یکدیگر نزدیک‌تر ساخته و گام های موثری برداریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر