صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴
مدیر کل بهبود تغذیه وزارت بهداشت:

70 درصد مردم مبتلا به سرطان و بیماری قلبی هستند/ بیش از 47 میلیون نفر تغذیه ناسالم دارند

مدیر کل بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه 70 درصد مردم کشور مبتلا به بیماری سرطان و بیماری قلبی هستند، گفت: بیماری‌های قلبی و عروقی مهمترین علت مرگ‌ و میر در کشور است و مصرف زیاد نمک، چربی و قند سه عامل خطر تغذیه این مساله است.
کد خبر : 15268

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، زهرا عبداللهی در همایش یک روزه تغذیه و ایمنی غذا که در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد، افزود: مصرف زیاد نمک، چربی و قند سه عامل خطر تغذیه است که در کشور میزان مصرف آنها بیش از مقدار توصیه شده است.


مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه امروز 30 درصد از بیماری‌های کشور مربوط به سرطان‌هاست، تصریح کرد: متاسفانه امروز 70 درصد افراد در کشور ما به انواع سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته‌های مختلف مبتلا هستند.


عبدالهی با بیان اینکه 88 درصد مردم در کشور الگو صحیح تغذیه را رعایت نمی‌کنند، افزود: بیش از 47 میلیون نفر تغذیه ناسالم دارند که از این میزان بیش از 6 هزار و 803 نفر به دلیل عدم رعایت الگوی صحیح تغذیه جان خود را از دست می‌دهند.


وی با بیان اینکه امروز کشور دچار اپیدمی اضافه وزن و چاقی شده است، یادآور شد: متاسفانه از هفت عامل شناسایی شده در زمینه مرگ و میر پنج عامل مربوط به مصرف غذا است که با کنترل آنها می‌توان درصد زیادی از میزان مرگ‌ها در کشور را کاهش داد.


مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه در الگوی مصرف غذایی صحیح از مصرف قندها، چربی ها، روغن و نمک خودداری می‌شود، افزود: در این الگو این مواد به صورت روزانه در غذا استفاده نمی‌شود و همواره دارای میزان مشخصی است.


عبدالهی با بیان اینکه مصرف سبزیجات، میوه، لبنیات و حبوبات همواره در هرم غذایی باید مورد توجه باشد، ادامه داد: متاسفانه امروز به این موارد مهم در سبد کالای خانواده‌ها کمتر توجه می‌شود که این امر سبب به خطر افتادن سلامت جامعه خواهد شد.


وی با بیان اینکه محققان ثابت کرده‌اند مصرف چربی و نمک ارتباط مستقیمی با بیماری‌های قلبی، عروقی و سرطان و بیماری‌های معده دارد، اضافه کرد: متاسفانه امروز به دلیل مصرف بالای نمک در کشور شاهد افزایش تعداد مبتلایان به بیماری فشار خون در جامعه هستیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر