صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۶ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴

انتقاد سخنگوی وزارت کشور از تغییر پیاپی قوانین انتخاباتی در مجلس

سخنگوی وزارت کشور در واکنش به تصویب کلیات طرح الحاق یک جزء‌ به ماده 29 قانون انتخابات که امروز در مجلس به تصویب رسید، گفت: تغییرات مکرر در مقررات آسیب به نظام قانونگذاری کشور است.
کد خبر : 15265

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا،نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) پارلمان با 181 رأی موافق، 13 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع از 223 نماینده حاضر در جلسه،‌ کلیات این طرح را تصویب کردند.


در صورت تصویب نهایی جزئیات این طرح، اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا نمی‌توانند نامزد انتخابات مجلس شوند و در صورتی که بخواهند در انتخابات مجلس داوطلب شوند،‌ باید حداقل 6 ماه قبل از برگزاری انتخابات مجلس استعفاء دهند.


به گزارش آنا، حسینعلی امیری قائم‌مقام و سخنگوی وزارت کشور طی سخنانی در صحن علنی امروز مجلس(سه‌شنبه) به عنوان نماینده دولت درباره دوفوریت طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس که موجب می‌شود اعضای شوراهای شهر نتوانند نامزد انتخابات پارلمان شوند، اظهار کرد: در سال‌های اخیر در قانون انتخابات تغییرات زیادی ایجاد شد و رویکرد آن هم ایجاد محدودیت بود. در سال آخر مجلس اعمال این گونه تغییرات در قانون انتخابات سبب محروم کردن عده‌ای از افراد برای نامزدی می‌شود و می‌تواند در صحنه‌ای از انتخابات تاثیرگذار باشد.


امیری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: به نظر می‌رسد طرح مجلس برای اعمال محدودیت برای نامزدی اعضای شوراهای شهر در انتخابات مجلس با سیاست‌های کلی انتخابات که در مجمع تشخیص در حال بررسی است، مغایرت دارد.


سخنگوی وزارت کشور ادامه داد:‌ بنابراین می‌توان گفت طرح مجلس برخلاف سیاست‌های کلی انتخابات است. باید بدانیم اعمال محدودیت مضاعف برای افرادی که در شوراهای اسلامی مشغولند درست نیست چرا که عضویت در شوراها شغل محسوب نمی‌شود.


قائم‌مقام وزارت کشور در پایان خاطرنشان کرد: اعضای شوراهای اسلامی شهر هم دارای تجربه و هم توانمندی هستند که در صورت تصویب این طرح نمی‌توانیم از ظرفیت آنان استفاده کنیم. بنابراین جای سؤال است که این محدودیت ایجاد کردن برای اعضای شوراهای شهر چه معنایی دارد؟


انتهای پیام/

ارسال نظر