چهره علمی آیتالله هاشمی نباید پشت فعالیتهای سیاسی و اجتماعی ایشان پنهان بماند/53 درصد کل تولیدات علمی دانشگاه مربوط به سه سال اخیر است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره)،گفت: «به یاد دارم که پس از رحلت حضرت آیتالله بروجردی در سال 1339، مردم ایران به رنج و تاثر شدیدی مبتلا شدند و امروز پس از گذشت 56 سال دوباره آن رنج و غم بزرگ ملت ایران را فرا گرفت.»
او یادآوری کرد بیش از 37 سال به عنوان شاگرد، از نزدیک در محضر آیت الله هاشمی رفسنجانی بوده است و گفت: «همراهی با آیتالله در حوزههای مختلف کاری نظیر استانداری، بازسازی مناطق جنگی، معاونت ریاستجمهوری، معاونت اجرایی و ریاست سازمان برنامه و بودجه درسهای زیادی در زمینه مدیریت به بنده داد و خیلی از نزدیک با خلقیات و روحیات این بزرگوار آشنا شدم.»
میرزاده تاکید کرد آیتالله هاشمی رفسنجانی(ره) هیچ حقالزحمه ای برای 35 سال ریاست هیات موسس و هیات امنای دانشگاه دریافت نکرد. او گفت: «ایشان یک بار به من گفتند تخفیفهایی که به سفارش من به دانشجویان میدهید به عنوان حقالزحمه من از دانشگاه آزاد اسلامی محسوب کنید که این موضوع به خوبی نشاندهنده بزرگمنشی ایشان بود.»
چهره علمی آیتالله هاشمی رفسنجانی نباید پشت فعالیتهای سیاسی و اجتماعی ایشان پنهان بماند
او افزود: «شرکت میلیونها نفر در مراسم تشییع و ترحیم آیتالله هاشمی رفسنجانی نشاندهنده این موضوع است که هاشمی در قلب همه علاقهمندانش زنده است.»
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین به ویژگی بارز شخصیت آیتالله هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و گفت: «در طول سالهای طولانی همکاری با ایشان، هرگز حرکتی ریاکارانه از ایشان مشاهده نکردم و دلیل ماندگاری نام ایشان و علاقه مردم، همین اخلاص و خالی از ریا بودن ایشان بود، هرکس میخواهد ماندنی شود، باید فقط برای خدا کار کند و بااخلاص و بیریا باشد.»
میرزاده تاکید کرد چهره علمی آیتالله هاشمی رفسنجانی نباید پشت فعالیتهای سیاسی و اجتماعی ایشان پنهان بماند. او گفت: «آیتالله هاشمی رفسنجانی(ره) بیش از صد جلد تألیف داشته است و تألیفات ارزشمند ایشان باید بازنشر و در اختیار جوانان قرار گیرد.»
دغدغه آیت الله هاشمی، اسلام، ایران و دانشگاه آزاد اسلامی بود
او گفت: «دغدغه آیتالله هاشمی، اسلام، ایران و نهال دانشگاه آزاد اسلامی بود که امروز به درخت تنومندی تبدیل شده است. ما در دانشگاه آزاد اسلامی راه ایشان را با قدرت، جدیت، پاکدامنی و دلسوزی ادامه خواهیم داد.«
میرزاده در بخش دیگری از سخنانش خبر داد رتبه تولید علمی دانشگاه آزاد اسلامی در میان کشورهای دنیا باز هم صعود کرد. او گفت: «براساس آخرین به روز رسانی پایگاه علمی ESI که معتبرترین سایت نمایه تولید علمی دانشگاههای دنیاست، جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی به رتبه 158 صعود کرد. این در حالی است که رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در پایگاه تامسون رویترز، در مهر92 بالاتر از 750 و تا 2 ماه پیش 161 بوده است. این در حالی است که هیچ کدام از دانشگاههای ایران هنوز به این مقام نرسیدهاند و اغلب این میزان تولید دانشگاه آزاد اسلامی فقط مربوط به 39 واحد این دانشگاه است که مجری دورههای دکتری هستند.»
او گفت: «43درصد کل تولیدات علمی تاریخ کشور در سه سال اخیر تولید شده است. همچنین 53درصد کل تولیدات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مربوط به سه سال اخیر است.»
او از مسئولان دانشگاه آزاد اسامی استان خراسان رضوی خواست فعالیت جدی تر در مسیر اقتصاد دانشبنیان و توسعه شرکتهای دانشبنیان که زیربنای اقتصاد مقاومتی است داشته باشند.
در پایان جلسه هیات امنای استان خراسان رضوی، بودجه این استان شامل 308میلیارد تومان از حیث منابع و مصارف و 244میلیارد تومان از حیث درآمد و هزینه، به تصویب اعضای جلسه هیات امنای استان رسید.
انتهای پیام/