هرآنچه درمورد فواید سرکه بالزامیک باید بدانید
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از باشگاه خبرنگاران، حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی گفت: سرکههای بالزامیک صنعتی فرآیند ساخت طبیعی را دارا نبوده و اگر این سرکه به طور سنتی ساخته شود، دارای خواص درمانی فراوانی است.
وی افزود: هر 100 گرم سرکه بالزامیک 17 گرم کربوهیدرات، 27 میلی گرم کلسیم، 7.0 آهن، 12 میلی گرم فسفر، 23 میلی گرم سدیم دارد و حداکثر مقدار مصرف آن در روز سه قاشق غذاخوری به همراه روغن زیتون همراه با سالاد است.
این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: استفاده از سرکه بالزامیک در افراد مبتلا به دیابت سبب جذب بهتر انسولین شده و از پیشروی قند در این افراد پیشگیری میکند.
عظمایی تصریح کرد: سرکه بالزامیک دارای خواص ضد عفونی کنندگی و ضد میکروبی است و به عنوان سم زدای قوی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری های مختلفی است.
وی اضافه کرد: مصرف سرکه بالزامیک سبب ترشح اسید معده و هضم غذا شده و به عمل جذب بهتر پروتئین کمک میکند. همچنین این سرکه ضد پیری سلولی بوده و در بیماران قلبی و عروقی بسیار مفید است.
این پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: استفاده از سرکه بالزامیک به کاهش چربیهای مضر مانند تری گلیسیرید و کلسترول و رفع چربی کبد کمک میکند.
عظمایی یادآور شد: استفاده از سرکه بالزامیک در افرادی که کاهش اسید معده دارند بسیار مفید است و سبب جذب بهتر غذا، کلسیم و آهن میشود. همچنین در افراد دارای اسید معده بالا و مبتلا به زخم و ریفلاکس معده توصیه نمیشود.
انتهای پیام/