صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۸ - ۲۶ دی ۱۳۹۵
دبیر علمی سیزدهمین کنگره بین‌المللی صرع مطرح کرد؛

هشدار به مبتلایان صرع پایدار/ برای تهیه داروی «لورازپام وریدی» مشکل داریم

دبیر علمی سیزدهمین کنگره بین‌المللی صرع با اشاره به نشانه صرع پایدار، گفت: در صورتی که این نوع صرع به موقع تشخیص و درمان نشود می‌تواند برای بیمار خطر مرگ به همراه داشته باشد.
کد خبر : 151167

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن صرع ایران، دکتر ساناز احمدی اظهار کرد: حمله‌های تشنجی صرع اصولا 1 تا 2 دقیقه به طول می‌انجامد و اگر ضربه به سر نخورد عموما این حملات خطرناک نیستند ولی گاهی به صورت نادر حملات بیش از یک ربع زمان خواهد برد که در این حالت صرع پایدار بوده و درمان آن سخت و حتی گاهی با خطر مرگ همراه است.


وی گفت: درمان نکردن صرع پایدار ممکن است با عوارض پایدار مغزی مثل اختلال در تکلم و حرکت را به همراه داشته باشد. همچنین هر فرد مبتلا به صرع ممکن است یک بار دچار صرع پایدار شود.


احمدی عنوان کرد: سرعت عمل در تشخیص و درمان صرع به ویژه صرع پایدار بسیار حائز اهمیت است و حتی یک دقیقه تاخیر در درمان می‌تواند عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.


به گفته وی، زمانی‌که بیمار دچار صرع پایدار شد باید نوع خاصی از دارو را مصرف کند که خوشبختانه در این خصوص با کمبود دارو در کشور مواجه نیستیم.


دبیر علمی سیزدهمین کنگره بین‌المللی صرع خاطرنشان کرد: البته در تهیه یک دارو تحت عنوان «لورازپام وریدی» برای بیماران مبتلا به صرع دچار کمبود هستیم که این نوع دارو وارداتی بوده ولی حتی در دسترس بیمارستان‌ها در بسیاری از مواقع نیست و پزشکان از داروهای جایگزین در این زمینه استفاده می‌کنند.



انتهای پیام/

ارسال نظر