صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۸ - ۲۶ دی ۱۳۹۵
سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛

کنسروها فاقد مواد نگهدارنده هستند

رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: کنسروها نیازی به مواد نگهدارنده ندارند.
کد خبر : 150961

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، نسترن محمدی افزود: اینکه در برخی رسانه‌ها از منابع نامشخص و نامعتبر بیان می‌شود که در کنسروها از مواد نگهدارنده‌ به نام «ادتا» استفاده می‌شود که بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن می‌کند، اشتباه و غیر کارشناسی است.


وی ادامه داد: اهل فن به خوبی مطلع هستند که وقتی ماده غذایی داخل قوطی کنسرو قرار می‌گیرد در اثر فرایندهای حرارتی پخته، استریل و تمام میکروارگانیسم‌های آن نابود می‌شود و با توجه به اینکه بسته بندی کنسرو به گونه‌ای است که امکان نفوذ مجدد میکروب در ماده غذایی را به صفر می‌رساند در نتیجه برای افزایش ماندگاری محصول، دیگر نیازی به افزودن مواد نگهدارنده نیست.


محمدی تاکید کرد: تمامی کنسروها دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت مسئول فنی تولید و عرضه می‌شوند و فرمولاسیون آنها در زمان أخذ پروانه بررسی و مورد تایید قرار می‌گیرد.


وی یادآور شد: با قاطعیت اعلام می‌شود که کنسروها فاقد هر گونه نگهدارنده هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر