صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری کشور خبر داد

رشد چشمگیر تولید و صادرات داروهای زیست فناوری در کشور

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری کشور در مورد وضعیت کشور در زمینه محصولات زیست فناوری گفت: «در کشور ما، بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، زیست فناوری باید 3 درصد بازار دنیا را از آن خود کند که معادل 60 میلیارد دلار است».
کد خبر : 15019

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از دبیرخانه سومین جشنواره زیست فناوری ایران، دکتر مصطفی قانعی با اعلام جزئیات برگزاری سومین جشنواره زیست فناوری ایران با شعار «زیست فناوری: امنیت غذایی، سلامت، محیط» گفت: «تولید داروهای زیست فناوری و صادرات آن، قله زیست فناوری در ایران است که از رشد قابل توجهی برخوردار است».


وی اعلام کرد که برای نخستین بار است که جشنواره زیست فناوری متعاقب کنگره زیست فناوری برگزار می‌شود.


رئیس سومین جشنواره زیست فناوری ایران با اشاره به اینکه حوزه زیست فناوری می‌تواند به ارزآوری و اقتصاد کشور کمک کند عنوان کرد: «این جشنواره از تاریخ 31 اردیبهشت به مدت سه روز در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران سالن خلیج فارس برگزار می‌شود. این جشنواره ملی است اما از مهمانان خارجی دعوت شده است».


قانعی در توضیح اهمیت توجه به حوزه زیست فناوری گفت: «در دنیا گاهی تا 10 درصد تولید ناخالص ملی کشورها به زیست فناوری اختصاص دارد و نشان دهنده اهمیت و جایگاه آن در اقتصاد است».


دبیر ستاد توسعه زیست فناوری کشور ادامه داد: «در کشور ما، بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، زیست فناوری باید 3








در دنیا گاهی تا 10 درصد تولید ناخالص ملی کشورها به زیست فناوری اختصاص دارد و نشان دهنده اهمیت و جایگاه آن در اقتصاد است

درصد بازار دنیا را از آن خود کند که معادل 60 میلیارد دلار است. هرچند ما هنوز نتوانسته‌ایم به این جایگاه دست یابیم ولی تلاش‌های زیادی صورت گرفته و در حال اجرا و برنامه‌ریزی است».


وی با بیان اینکه زیست فناوری در همه حوزه‌ها از جمله صنعت، معدن، پزشکی و داروسازی کاربری دارد، عنوان کرد: «در سال‌های اخیر شواهدی از رشد زیست فناوری در حوزه‌های مختلف به چشم می‌خورد اما قله این رشد، تولید داروهای نوترکیب و صادرات آن است».


قانعی از جمله اهداف برگزاری جشنواره زیست فناوری را شناخت پتانسیل‌های تحقیقاتی و صنعتی کشور در ابعاد مختلف این حوزه از جمله دارویی، پزشکی، گیاهی و کشاورزی، صنعتی، محیط زیست، تقویت همکاری بین صنعت و دانشگاه، حجم، گستردگی و وسعت اقدامات انجام شده و در حال انجام در این حوزه، زمینه‌سازی برای حضور شرکت‌های زیست فناور در بازارهای بین‌المللی، شناخت بهتر مسئولان، سیاستگذاران، دانشمندان و محققان، صنعتگران و دانشجویان از پتانسیل‌های مختلفی که در کشور وجود دارد مانند واحدهای ستادی و مدیریتی، صندوق‌های حمایتی، پارک‌های علمی و فناوری، مراکز رشد، مراکز علمی و دانشگاهی و نیز شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه، ارتقای دانش عمومی در حوزه زیست فناوری و تقدیر از برترین‌های زیست فناوری برشمرد.


سومین جشنواره و همایش زیست فناوری ایران توسط ستاد توسعه فناوری ج.ا.ا 31 اردیبهشت تا 2 خرداد در نمایشگاه بین‌المللی سالن خلیج فارس برگزار می‌شود. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.iranbiotechdc.ir مراجعه کنند.



انتهای پیام/

ارسال نظر