صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۲ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

مصرف خمیر مرغ در فرآورده‌های غذایی ممنوع است

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، اعلام کرد: مصرف خمیر مرغ در فرآورده‌های غذایی ممنوع است.
کد خبر : 14983

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر هدایت حسینی با بیان اینکه سیاست‌های سازمان غذا و دارو در خصوص استفاده از خمیر مرغ تغییری نکرده است، گفت: مصرف خمیر مرغ در فرآورده‌های غذایی همچنان ممنوع است.


مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو همچنین در خصوص مجوز صدور محصولات غذایی به خارج از کشور، گفت: صادرات محصولات غذایی با کنترل و نظارت سازمان ملی استاندارد صورت می‌گیرد ضمن اینکه در راستای حمایت از صادرات محصولات کشاورزی و غذایی، اجازه تولید صادراتی صرفا بر اساس معیار و ضوابط کشور مقصد و پس از ارائه مستندات و تائید گمرکات کشور و فقط برای صادرات داده می‌شود.


حسینی خاطرنشان کرد: تولید محصولات غذایی برای عرضه در کشور نیز بنا بر ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو و استاندارد‌های ملی کشور انجام می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق، با واحدهای متخلف برخورد قانونی به عمل می‌آید.


انتهای پیام/

ارسال نظر