صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۶ - ۱۶ دی ۱۳۹۳
سخنگوی قوه قضاییه در گفت‌وگو با آنا:

ادعای سازمان محیط زیست درباره زمین‌خواری در مناطق چهارگانه بررسی می‌شود

خبرگزاری آنا: سخنگوی قوه قضاییه گفت: سازمان محیط زیست اگر در خصوص واگذاری‌های غیرقانونی در مناطق ۴گانه اسنادی در دست دارد آن را به قوه قضاییه ارایه دهد و بی‌شک، ادعای سازمان محیط زیست در خصوص زمین‌خواری در مناطق ۴گانه بررسی می‌شود
کد خبر : 149

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص واگذاری‌های غیر قانونی صورت گرفته در مناطق چهارگانه حفاظت شده محیط زیست در دولت قبل گفت: اصل این موضوع قابل بحث است اینکه آیا چنین ادعایی درست است که بیشتر واگذاری‌های صورت گرفته در دولت قبلی بوده است یا خیر؟
وی افزود: باید در این باره بررسی‌های کافی انجام شود تا مشخص شود این واگذاری‌ها بر اساس قانون بوده است یا یک کار غیر قانونی صورت گرفته است. سازمان حفاظت محیط زیست اگر در خصوص واگذاری‌های غیر قانونی در مناطق چهارگانه اسنادی در دست دارد آن را به قوه قضاییه ارایه دهد.
اژه‌ای با اشاره به قانونی بودن یا غیر قانونی بودن این واگذاری‌ها بیان داشت: ما در تمام دولت‌ها واگذاری‌هایی داشته‌ایم که در آن زمان با مجوز قانونی بوده است اما در دولت‌های بعدی مجوز آن لغو و غیر قانونی تلقی شده‌ است.


سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: بر همین مبنا نمی‌توان به صورت قاطع رای به تخلف داد، البته در پاره‌ای از موارد تخلف صورت گرفته است و اگر از این سازمان اسنادی ارایه شود ما می‌توانیم این موضوع را بررسی کنیم که واگذاری‌ها بر اساس تعهد بوده است یا متعهدان به درستی عمل نکردند.


به گزارش خبرنگار آنا، چندی پیش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست که بر سر واگذاری جزیره آشورا‌ده در میانکاله به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از سوی رسانه‌ها و سازمان‌های غیر دولتی محیط زیستی تحت فشار است، گفت: دست‌درازی به مناطق محیط زیستی زیاد است و زمین خواری‌های گسترده‌ای حتی در مناطق چهارگانه محیط زیست صورت گرفته که نیازمند بررسی و کمک برای بازگردان است.


معصومه ابتکار تاکید کرد: بخشی از این زمین‌خواری‌ها با حمایت دستگاه قضایی و سازمان منابع طبیعی کشور، به محیط زیست بازگشته است اما بخش مهم دیگری هنوز در دست زمین‌خوارهاست که در تمامی کشور این موضوع قابل بررسی است.
انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر