اعلام درآمد کمیته امداد از محل مشارکتهای مردمی سال 95
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، علی محمد ذوالفقاری، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد در نشست هم اندیشی تنظیم سند کاهش فقر در استان کهکیلویه و بویراحمد به ارتباط سازمان یافته ۱۰ میلیون خانوار ایرانی با کمیته امداد اشاره کرد و گفت: حدود هشت میلیون مشترک صدقات، یک میلیون حامی یتیم و یک میلیون نفر به صورت موردی و فصلی در خدماتدهی کمیته امداد به مددجویان مشارکت دارند؛ در تلاش هستیم با کمک سایر دستگاهها تراز اقتصادی خانوادهها را با راهکارهایی از جمله توسعه اشتغال، مدیریت هزینه و درآمد خانواده تقویت کنیم؛ کمیته امداد به نیابت از فقرا به دنبال این است که از محل اقتصاد ملی علاوه بر کمکهای دولت به کمک صاحبان سرمایه بتواند فقر را در مناطق مختلف کنترل کند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد بر همکاری تمامی دستگاهها و ادارات برای ریشه کن کردن فقر تأکید کرد و افزود: باید به نفع نیازمندان و فقرا اقدام کرد، امید است بتوانیم با همکاری همه ادارات، نمایندگان، نماینده ولی فقیه و ائمه جمعه فقر را مدیریت و آن را در جامعه ریشه کن کنیم.
وی با بیان اینکه کمکهای مردمی در قالبهای گوناگون شامل خدماتی، نقدی و کالایی به مددجویان ارائه میشود، گفت: میزان مشارکتهای مردمی به کمیته امداد از محلهای مختلف اکرام ایتام حدود ۳۳۰ میلیارد تومان، ۲۳۰میلیارد تومان از طریق زکات و۱۲۰ میلیارد تومان نیز از طریق شبکههای نیکوکاری است.
ذوالفقاری تعداد ایتام تحت پوشش کمیته امداد را بیش از ۲۰۰ هزار نفر دانست و گفت: حدود یک میلیون حامی و نیکوکار نیز خدمات حمایتی و امدادی به مددجویان را بر عهده دارند.
در ادامه معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد در گردهمایی مدیران ادارات استانی، به بحث درآمدها و هزینهها در کمیته امداد اشاره کرد و گفت: حوزه مشارکتهای مردمی کاملاً باید با نگاه اقتصادی برنامه ریزی کند و مجموعه فعالیتهای ما از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر باشند نه اینکه هزینهها از درآمدها بیشتر باشد.
وی با اشاره به یکی از حامیان که ۱۱ هزار یتیم را تحت کفالت دارد، افزود: حوزه مشارکت باید با هشت دهک جامعه ارتباط برقرار کند؛ کمیته امداد در تلاش است، سرعت خدماتدهی به مددجویان را افزایش دهد تا رضایتمندی خیران نیز فراهم شود.
انتهای پیام/