صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۷ - ۱۵ دی ۱۳۹۵
فتاح با امضای تفاهم‌نامه همکاری بین کمیته امداد و کانون وکلا اعلام کرد

معافیت مددجویان کمیته امداد از پرداخت حق‌الوکاله و هزینه مشاوره

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: 25 تا ۳۰ درصد جامعه هدف این نهاد دارای مشکلات حقوقی و قضایی هستند که با امضا تفاهم‌نامه‌ای بین این کمیته و کانون وکلای دادگستری تمامی مددجویان کمیته امداد از پرداخت حق الوکاله و هزینه مشاوره وکیل معاف می‌شوند.
کد خبر : 148440

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، بر اساس این تفاهم‌نامه که به امضای سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد و امیر حسین آبادی، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز رسیده است، تمامی مددجویان کمیته امداد از پرداخت حق الوکاله و هزینه مشاوره وکیل معاف می‌شوند و ارائه خدمات معاضدت قضایی و خدمات حقوقی همراه با تخفیف در حق الوکاله و هزینه مشاوره وکیل برای مددجویان تحت حمایت این نهاد لحاظ می‌شود.


در مراسم امضای این تفاهم نامه، رئیس کمیته امداد با بیان اینکه حمایت‌های حقوقی از مددجویان مهم‌ترین سرفصل حمایت از نیازمندان است، گفت: معاضدت حقوقی و قضایی از قشر محروم و بی بضاعت جامعه باید به قانون تبدیل شود.


فتاح بیان کرد: ۴۵ درصد مددجویان کمیته امداد به علت فوت سرپرست خانواده، ۳۰ درصد به دلیل ناتوانی و از کارافتادگی سرپرست و برخی دیگر به دلیل طلاق و ...، تحت پوشش این نهاد قرار دارند، همچنین بیش از ۳۰ هزار نفر از افراد سرپرست خانوار در زندان‌ها به سر می‌برند که خانواده‌های آنان تحت حمایت کمیته امداد قرار گرفته‌اند، به همین جهت در این خصوص نیاز به تجدید نظر در قوانین و آراء صادره توسط قضات دادگستری ضرورت دارد.


وی با اشاره به اینکه در ارائه کمک‌های معیشتی و حمایتی از سوی این نهاد به محرومان و نیازمندان، کمترین مساعدت ممکن صورت گرفته است، بیان کرد: چرا که اعتبار این کمک‌ها از سوی دولت در نظر گرفته می‌شود به همین جهت در صورتی که موفق شویم با معاضدت حقوقی و گرفتن رای مثبت از مراجع قضایی ذی صلاح به نفع محرومان اقدامی انجام دهیم، بسیاری از مشکلات این افراد بر طرف می‌شود.


رئیس کمیته امداد در ادامه با بیان اینکه با اجرای طرح غربالگری و معاضدت حقوقی طی ۲ سال گذشته، مشکلات حقوقی بسیاری از مددجویان این نهاد مرتفع شده است، مطرح کرد: ۲۵ تا ۳۰ درصد جامعه هدف این نهاد دارای مشکلات حقوقی و قضایی هستند که با احیاء سنت‌های حقوقی مانند ارث، مهریه، دیه و ... بستر توانمندسازی آنان فراهم می‌شود.


در ادامه این دیدار، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با اشاره به آمادگی کامل تمامی وکلای نیکوکار برای انجام همکاری و ارائه خدمات رایگان حقوقی و قضایی به مددجویان تحت حمایت این نهاد گفت: کمیته امداد کار بسیار بزرگ و هنرمندانه‌ای در سطح جامعه انجام می‌دهد و اگر سایر دستگاه‌های اجرایی نیز وظایف خود را در زمینه رسیدگی به نیازمندان جامعه انجام دهند، مجموعه اقدامات قوه قضائیه و کمیته امداد بسیار تسهیل می‌شود.


براساس این گزارش، طبق این تفاهم‌نامه کمیته امداد متعهد است ضمن معرفی مددجویان تحت حمایت به کانون وکلا برای بهره‌مندی از خدمات معاضدت حقوقی، اقدامات لازم جهت تدوین محتوای مربوط به کلاس‌های آموزش مسائل حقوقی به مددجویان و مددکاران این نهاد را انجام دهد و ارائه خدمات معاضدت قضایی وکلا در مناطق محروم و دارای مددجوی فراوان و استقرار وکلا در دفاتر معاضدت حقوقی امداد از جمله تعهدات کانون وکلا در این تفاهم نامه عنوان شده است.



انتهای پیام/

برچسب ها: سید پرویز فتاح
ارسال نظر