صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۸ - ۱۴ دی ۱۳۹۵

رشد اندک شاخص کل به کمک حقوقی های بازار

نزدیک به سه ماه است که نوسانات شاخص کل بورس تهران در نزدیکی کانال 80 هزار واحدی، تداوم دارد و درجا زدن نماگر بورس در یک محدوده قیمتی با حجم اندک معاملات نشان دهنده کم رمقی این بازار است. به هر ترتیب در این بازار کم رمق، حقوقی های بازار سرمایه همچنان منجی بازار به حساب می آیند.
کد خبر : 148123

به گزارش خبرنگار اقتصادی آنا، ابهامات ناشی از آینده فضای اقتصادی کشور در آستانه انتخابات سال 96، همچنین عدم شفافیت لازم در سیاست های اجرایی کشور آمریکا که بعد از انتخاب ترامپ ایجاد شده است، این روزها به فضای بورس نیز سرایت کرده و در نتیجه درجا زدن های مکرر شاخص کل را در چند ماه اخیر شاهد هستیم.


برجام همچنان پا برجا است اما از سرعت اجرای آن کاسته شده است و نوسانات بازار ارز نیز شاهد این مدعاست که بعد از انتخاب ترامپ به عنوان رییس جمهور کشور امریکا، ریسک بازار ایران نیز نسبت به گذشته مقداری افزایش داشته است.


آمار روزانه بورس تهران


شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات امروز سه‌شنبه 14 دی 95،‌ با افزایش 14 واحدی روی رقم 78 هزار و 983 واحد ایستاد.


همچنین در روند معاملات روز سه شنبه بورس تهران، شاخص آزاد شناور ۸۲ واحد، شاخص بازار دوم ۱۶۰ واحد و شاخص کل هم وزن ۶۲ واحد پایین رفت اما در مقابل شاخص بازار اول با ۴۴ واحد رشد به عدد ۵۶ هزار و ۲۸ واحدی رسید.


ارزش معاملات امروز نیز به رقم ۳۸۸ میلیارد و ۴۶۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بالغ شد که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۶۹۵ میلیون و ۱۸۱ هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۴۷ هزار و ۷۷۱ نوبت دادوستد بود.


در معاملات چهارمین روز بورس اوراق بهادار تهران شرکت های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سایپا، ایران‌خودرو، سرمایه‌گذاری غدیر، پارس خودرو بیشترین تاثیر نزولی را بر دماسنج بازار داشتند و در طرف مقابل شرکت های نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو)، گسترش نفت و گاز پارسیان، ملی صنایع مس ایران و پتروشیمی خارک بیشترین تاثیر مثبت را در نوسانات شاخص کل از خود به نمایش گذاشتند.


طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری مسکن شمالغرب،‌ حق تقدم خرید سهام حمل و نقل توکا، پالایش نفت بندرعباس، شیر پاستوریزه پگاه خراسان، اوراق رهنی بانک مسکن، حق تقدم خرید سهام بیمه پاسارگاد از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های شکر، اوراق اجاره لوتوس، سایپا، گروه دارویی البرز، بین‌المللی محصولات پارس متوقف شدند.


لازم به ذکر است که در گروه خودرو بیشتر نمادها شاهد کاهش قیمت چشمگیری بودند. در این گروه ۱۴۷ میلیون و ۸۸۶ هزار سهم به ارزش بیش از ۱۸ میلیارد در ۱۱ هزار و ۲۲۸ معامله مورد دادوستد قرار گرفت. همچنین در گروه سایر محصولات کانی غیرفلزی نیز در اکثر نمادها شاهد افت شدید قیمت پایانی بودیم. در این گروه نیز شش میلیون و ۵۴۳ هزار سهم به ارزش بیش از دو میلیارد تومان در ۱۷۶۱ نوبت معامله مورد دادوستد قرار گرفت.


همچنین در گروه محصولات شیمیایی به دلیل صحبت‌هایی مکرر در مورد نرخ خوراک پتروشیمی‌ها، شاهد نوسان‌های بیشتری نسبت به گذشته بودیم و بر اساس آمار و در پایان معاملات امروز در این گروه ۳۹ میلیون و ۷۳۱ هزار سهم به ارزش ۱۳ میلیارد و ۵۸۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در ۳۷۰۰ نوبت معامله، مورد دادوستد قرار گرفت.


امروز 37 میلیون سهم صندوق سرمایه‌گذاری بازنشستگی به ارزش بیش 6 میلیارد تومان، 16 میلیون سهم گسترش صنایع انرژی آذرآب به ارزش کمتر از 4 میلیارد تومان، کمتر از 7 میلیون سهم صنایع فولاد آلیاژی به ارزش بیش از 1.5 میلیارد تومان و بیش از 28 میلیون سهم صنعتی دریایی ایران نیز به ارزش بیش از 7.5 میلیون تومان به کدهای درون گروهی سهامدار عمده کد به کد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر