صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۴ - ۱۴ دی ۱۳۹۵
در کنفرانس ملی یافته‌های نوین پژوهشی وآموزشی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست ایران

زارع: حفاظت از محیط زیست شاخص کلیدی برنامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است

نخستین کنفرانس ملی یافته‌های نوین پژوهشی وآموزشی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق برگزار شد.
کد خبر : 147939

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در این کنفرانس با بیان گزارشی از فعالیت‌ها و موفقیت‌های اعضای این باشگاه گفت: «باشگاه باید نقطه تعادل دانشگاه، صنعت و جامعه باشد، باشگاه ابزاری برای خدمت بیشتر به جامعه و دانشگاه است. تجاری سازی و تبدیل ایده به فرآورده و کیفی سازی و ایجاد صندوق حمایت از پژوهشگران جوان و نخبگان از اهداف اساسی باشگاه است.»


دکتر کریم زارع بیان کرد: «شهر دانایی و فن‌آوری بین المللی از برنامه‌های 1404 باشگاه است. برگزاری نه همایش بین المللی در دانشگاه‌های مطرح کشور و چهار همایش در دانشگاه آزاد اسلامی در راستای همین امر است. شاخص کلیدی در برنامه‌های باشگاه حفاظت از محیط زیست است. آسیبی که انسان در این چند دهه صنعتی شدن به محیط زیست وارد کرده بسیار زیاد، ویرانگر و تخریب کننده است.»


او گفت: «انتظار دارم تا خروجی‌های این کنفرانس در مقاوم‌سازی ساختمان‌ها در برابر بلایای طبیعی، منجمله زلزله و کمک به محیط زیست کشور، نقش برجسته‌ای داشته باشد. من از اعضای باشگاه و محققان و پژوهشگران این حوزه می‌خواهم تا طرح‌ها و مقالات خود را برای تحقق این مهم تهیه و ارائه کنند.»


زارع ادامه داد: «باشگاه از اینگونه طرح‌های کاربردی به‌طور کامل حمایت و پشتیبانی می‌کند.»


او درباره لزوم اهمیت به حفظ محیط‌زیست گفت: «نمونه روشن و راهبردی برای انجام وظیفه مدیران شایسته و نام‌آوران در قبال وضعیت کنونی محیط‌زیست، توجه به وضع ناهنجار و نگران‌کننده آن است.»


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تعداد کل اعضای باشگاه در رشته‌های مرتبط با عمران، معماری، شهرسازی و محیط‌زیست، از ابتدا تاکنون تعداد 3973 نفر اعلام کرد و افزود: «ما اعضائی را که ظاهرا در تولید علم حضور فعالی ندارند را عضو ادوار کارآفرین می‌دانیم و اعتقاد داریم این افراد که دارای تجربه هستند، می‌توانند پشتیبان باشگاه باشند و اکنون 1114 نفر نیز به عنوان عضو فعال در این رشته‌ها از ما خدمات دریافت می‌کند.»


دبیر هیأت امنای باشگاه پژوهشگران با یادآوری راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی پس از انقلاب اسلامی گفت: «با تدبیر و دور‌اندیشی حضرت امام خمینی(ره) و اهدای یک میلیون تومان از طرف ایشان اولین گام در راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی برداشته شد و این دستان پربرکت ایشان بود که توانستیم دانشگاه آزاد اسلامی را نه در کشور بلکه در بیرون از مرزهای کشور نیز توسعه دهیم و در حال حاضر با مدیریت دکتر حمید میرزاده، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس هیأت امنای باشگاه، شاهد حضور واحدهای بیشتری از دانشگاه آزاد اسلامی در خارج از کشور هستیم.»


او ادامه داد: «انتخاب دکتر حمید میرزاده به عنوان رئیس انجمن آسایهل که نشان از موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه مدیریتی و تولید علم و تلالو آن در فراسوی مرزهای جمهوری اسلامی ایران است، مایه مباهات است.»


خانلو: حدود چهار دهه است که مباحث عمران، معماری و شهرسازی و توسعه‌های محیط زیست با هم تلفیق شده است و بحث‌های عدم پایداری در سامانه‌های محیط زیست بارز شده است و بسیاری از همایش‌ها و مقالات بر این اساس شکل گرفته است

دکتر نسیم خانلو معاون پژوهش و فناوری واحد تهران شرق هم بیان کرد: «حدود چهار دهه است که مباحث عمران، معماری و شهرسازی و توسعه‌های محیط زیست با هم تلفیق و بحث‌های عدم پایداری در سامانه‌های محیط زیست بارز شده و بسیاری از همایش‌ها و مقالات بر این اساس شکل گرفته است. در اصل پنجاهم قانون اساسی ما نیز تاکید شده که فعالیت‌های اقتصادی باید به گونه‌ای باشد تا محیط زیست را آلوده نکند.»


دکتر فرهادی مسئول کمیته شهرسازی و قائم مقام معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و دکتر سهیلا صادق‌زاده مدیر کل اداره معماری و ساختمان شهرداری تهران از دیگر سخنرانان همایش بودند.


به گزارش آنا، از بین ۲۱۰ مقاله پذیرفته شده در این کنفرانس تعداد ۸۷ مقاله در گروه مهندسی عمران و ۷۸ مقاله در گروه مهندسی معماری و شهرسازی و ۳۲ مقاله در گروه محیط زیست و تعداد ۱۵ مقاله در سایر ایده‌ها و فناوری‌های نوین مرتبط با موضوع کنفرانس بوده است که در هر یک از این حوزه‌ها یک مقاله به عنوان مقاله بر‌تر انتخاب و به سخنرانی پرداختند.


در حوزه محیط زیست دکتر محمدحسن آرمان مهر عضو هیات علمی سازمان پژوهشهای علمی– صنعتی ایران در مقاله‌ای با عنوان «ساخت و قرار گیری نیروگاه فتو ولتاییک در مدار کره زمین برای تولید برق» به ایراد سخنرانی پرداخت.


دیگر سخنران این حوزه نیز مهندس محسن کفاش با ارائه مقاله‌ای با عنوان «مدیریت یکپارچه شهری با رویکرد IUWMمورد کاوی شهر تهران» بود.



در حوزه عمران دکتر محمود حسینی عضو هیات علمی پژوهشگاه زلزله هم به طرح مباحثی با عنوان «مهندسی عمران، اهمیت، قلمرو و رویکرد آینده» پرداخت.


دیگر سخنران این حوزه مهندس یزدانی با مقاله‌ «رفتار تیر پیوندی فولادی در دیوار برشی کوبله و بهینه سازی مقطع و موقعیت آن» بود.


در حوزه معماری نیز دکتر مهرداد حاجیان زیدى، مدرس دانشگاه تهران و دانشکده هنرهاى زیبا با ارائه مقاله‌ای «حکمت نقش مایه‌های تزیینات معماری اسلامی» به سخنرانی پرداخت. در پایان کنفرانس نیز از ارائه دهندگان مقالات بر‌تر قدردانی به عمل آمد.


این کنفرانس به همت دبیرخانه دائمی کنفرانس و مشارکت شرکت پویااندیشان علم وصنعت پارس (واحد فناور مرکز رشد نانو و انرژی‌های نو دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق)، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و با با حمایت وحضور اساتید ۵۰ دانشگاه –مرکز علمی پژوهشی-انجمن –سازمان و نهاد کشور در سالن آمفی تئا‌تر دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران شرق برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر