صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴
پایگاه خبری و تحلیلی «گلوبال ریسرچ»؛

ائتلاف ایران، چین و روسیه؛ کابوس وحشتناک ناتو و آمریکا

نشست امنیت بین‌الملل مسکو که در ماه آوریل برگزار شد، این پیام را برای آمریکا و ناتو داشت که دیگر قدرت‌های جهانی تمایلی به ادامه دادن خط‌مشی آن‌ها ندارند.
کد خبر : 14764

به‌گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، پایگاه خبری و تحلیلی «گلوبال ریسرچ» در گزارشی نوشت: تلاش‌های مشترک میان ایران، چین، هند و روسیه علیه فعالیت‌های توسعه‌طلبانه ناتو افزایش یافته است و در این میان برنامه‌هایی برای اجرای مانورهای نظامی سه‌جانبه میان تهران، مسکو و پکن طر‌ح‌ریزی شده است.


براساس این گزارش، «گلوبال ریسرچ» می‌افزاید: وزرای دفاع و مقام‌های نظامی از سراسر جهان 16 آوریل به‌مدت 2 روز به میزبانی وزارت دفاع روسیه در هتل مشهور «رادیسون رویال» (یکی از شاهکارهای معماری شوروی در مسکو) جمع شدند تا چهارمین نشست سالیانه امنیت بین‌المللی را در مسکو برگزار کنند.


گروهی از مقام‌های شهری و نظامی از بیش از 70 کشور جهان ازجمله 15 وزیر دفاع از کشورهای عضو ناتو (به‌جز یونان) در این نشست حضور داشتند. در مجموع، این نشست با مخالفت و عدم حضور بسیاری از کشورهای عضو ناتو برگزار شد.


برخلاف سال‌های گذشته، کمیته هماهنگی نشست امنیت بین‌الملل مسکو امسال هیچ‌ دعوتنامه‌ای برای حضور اوکراین در کنفرانس ارسال نکرد. «آناتولی آنتونوف» معاون وزیر دفاع روسیه در این باره گفت: در این مرحله از جنگ قدرت‌های اطلاعاتی، با توجه به بحران در جنوب‌شرق اوکراین تصمیم گرفتیم (با دعوت نکردن از اوکراین) به بحران دامن نزنیم و در این راستا از هیچ یک از فرماندهان اوکراینی برای حضور در کنفرانس دعوت نشده است.


این پایگاه خبری و تحلیلی نوشت: نشست مسکو معادل روسی نشست امنیتی مونیخ است که در هتل «باب ریچر هاف» آلمان برگزار شده بود ولی تفاوت‌های معناداری میان دو نشست وجود دارد.


در حالی‌که نشست امنیتی مونیخ برای مناقشه امنیتی منطقه اروپا-اقیانوس اطلس (آتلانتیک) برپا شد و امنیت جهانی را از منظر امنیت این منطقه








کمیته هماهنگی نشست امنیت بین‌الملل مسکو امسال هیچ‌ دعوتنامه‌ای برای حضور اوکراین در کنفرانس ارسال نکرد. «آناتولی آنتونوف» معاون وزیر دفاع روسیه در این باره گفت: در این مرحله از جنگ قدرت‌های اطلاعاتی، با توجه به بحران در جنوب‌شرق اوکراین تصمیم گرفتیم به بحران دامن نزنیم.

می‌نگریست، نشست امنیت بین‌المللی مسکو با اهدافی متنوع و جهان‌شمول برگزار شد که این بیانگر آن است که امنیت جهانی تنها شامل منطقه آتلانتیک اروپایی‌ها نمی‌شود و باید به مناطقی همچون خاورمیانه، آسیا و اقیانوس آرام نیز نگرشی متفاوت داشت.


«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه که دارای رتبه دریا‌دار است (معادل ژنرال 4 ستاره در کشورهای عضو ناتو) نشست امنیتی مسکو را افتتاح کرد و سپس در کنار «سرگئی لاوروف» وزیر امورخارجه روسیه نشست. در این نشست، کشورهایی حضور داشتند که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان امور راهبردی و بین‌الملل، جزو محور مقاومت علیه واشنگتن و هم‌پیمانان اروپایی‌اش به‌شمار می‌روند.


«گلوبال ریسرچ» نوشت: در نشست امنیتی مسکو اسطوره منزوی بودن روس‌ها پایان یافت و با انتشار بیانیه پایانی مشخص شد کشورهای بسیاری در محور نگرش و مواضع روس‌ها وجود دارند.


پس از نشست امنیتی، «امنجالی تاسماگامبیتوف» و «شویگو» وزرای دفاع قزاقستان و روسیه از امضای نظام‌نامه مشترک خبر دادند. این موضوع بر این دلالت دارد که سازمان پیمان امنیت جمعی در حال ادغام شدن با کشورهای عضو ائتلاف شانگهای است که ادامه این روند سپر دفاع موشکی ناتو را تهدید خواهد کرد.


همچنین در بیانیه پس از نشست، «حسین دهقان» وزیر دفاع ایران اعلام کرد: ایران خواستال اتحاد میان چین، هند و روسیه به‌عنوان مخالفان گسترش ناتو در شرق و تهدیدی است که سامانه‌های موشکی آن‌ها برای مجامع بین‌المللی می‌آفرینند.


پس از این نشست بود که اعلام شد احتمال برگزاری نشستی سه‌جانبه میان پکن، مسکو و تهران وجود دارد تا اینکه هیئت چینی آن را تایید کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر