صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۷ - ۱۱ دی ۱۳۹۵

نگاهی به «فیلتراسیون غشایی» کتاب منتشر شده از سوی دفتر نشریات علمی واحد تهران جنوب

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با چاپ کتاب‌های تخصصی در حوزه‌های علمی و پژوهشی تلاش می‌کند سهم خود را در تولید علم افزایش دهد. کتاب فیلتراسون غشایی نوشته گِرگ فولی با همکاری سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شده است.
کد خبر : 147187

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، کتاب فیلتراسیون غشایی را دکتر مهدی ارجمند و دکتر هادی رحیم‌زاده اعضای هیات‌علمی واحد تهران جنوب ترجمه کرده‌اند. حل مسائل و مشکلات فرآیندی در فیلتراسیون غشایی مایعات، از جمله اهداف اصلی این کتاب بوده و به همین دلیل این کتاب بیشتر از آنکه کتابی در مورد علم غشا باشد به‌عنوان یک کتاب مهندسی شیمی مطرح است.


فرآیندهای فیلتراسیون غشایی سیستم‌های مایع شامل فیلتراسیون انتهابسته، میکروفیلتراسیون جریان متقاطع، اولترافیلتراسیون، دیافیلتراسیون، نانوفیلتراسیون و اسمز معکوس تحلیل و طراحی شده است. علاوه بر ارائه جنبه‌های نظری، مدل سازی و ارائه مثال‌های کاربردی و عددی، در حل مسائل از نرم افزار متلب (MATLAB) استفاده و جنبه‌های کاربردی این نرم افزار در حل مسائل فیلتراسیون غشایی مطرح شده است.


در مقدمه مترجمان آمده است: در کتاب حاضر به تحلیل و طراحی فرآیند‌های فیلتراسیون غشایی سیستم‌های مایع شامل فیلتراسیون انتها بسته، میکروفیلتراسیون جریان متقاطع، اولترافیلتراسیون، دیافیلتراسیون، نانو فیلتراسیون و اسمز معکوس پرداخت شده است.


این کتاب برای تدریس در مقاطع تحصیلات تکمیلی گرایش‌های مختلف مهندس شیمی و بیوتکنولوژی به ویژه در ارائه دروسی همانند «بازیافت و جداسازی بیولوژیکی»، «فرآیند‌های غشایی»، «جداسازی چند جزئی»، مدل سازی و شبیه سازی در مهندسی شیمی «و» طراحی تجهیزات فرآیندی «مناسب است.


انتهای پیام/

ارسال نظر