صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۷ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۳
یک متخصص گوارش و کبد:

هپاتیتB در 95 درصد موارد به وسیله واکسن قابل پیشگیری است

یک متخصص گوارش و کبد عنوان کرد: هپاتیتB در حدود 90 الی 95 درصد موارد به وسیله واکسن قابل پیشگیری است و تنها در 5 الی 10 درصد افراد به بیماری مزمن تبدیل می‌شود.
کد خبر : 1468

دکتر غلامحسین فلاحی در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار سرویس پزشکی خبرگزاری آنا گفت: هپاتیت B یکی از علت‌های شایع بیماری‌های مزمن کبد در اطفال و بزرگسالان است. این بیماری به راحتی با تزریق واکسن در سه دوره از قبیل بدو تولد، 2ماهگی و 6 ماهگی از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند.


وی با بیان اینکه واکسیناسیون می‌تواند بیش از 95 درصد در فرد مصونیت ایجاد کند افزود: خوشبختانه با آغاز واکسیناسیون علیه هپاتیت B در کشور ما شاهد کاهش چشم گیر آمار این دسته از بیماران هستیم.


این متخصص گوارش و کبد در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: هپاتیت B در 5الی 10 درصد موارد ممکن است به حالت مزمن تبدیل شود که این افراد می‌توانند ناقل این بیماری نیز باشند. ابتلا به بیماری مزمن هپاتیت B خطر ابتلا به سیروز کبدی را به همراه دارد که این بیماری موجب انهدام بافت کبدی می‌شود و متاسفانه در برخی افراد نیز خطر ابتلا به سرطان‌های کبدی را موجب می‌شود.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران بهشتی با توجه به راه‌های انتقال هپاتیت B گفت: این بیماری از طریق تزریق خون و فرآورده های خونی، خراش‌های جلدی(پوستی)، مقاربت‌های جنسی.....منتقل می‌شود بنابراین به افراد در معرض خطر مانند دندانپزشکان و معتادان توصیه می‌شود به شدت نکات بهداشتی را جهت را پیش‌گیری از ابتلا به هپاتیت رعایت کنند.


وی با بیان اینکه هپاتیت‌های ویروسی در ابتدا می‌تواند با علائم مشابه در تمام افراد دیده شود گفت: هپاتیت ویروسی انواع مختلفی از قبیل A، B، C، D و E دارد که می‌تواند با تب، استفراغ، تب و بی‌اشتهایی بروز کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر