صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۲ - ۰۹ دی ۱۳۹۵

مراقب هک شدن فشار خون باشید

در دنیای مدرن امروزی هر دستگاهی که به شبکه اینترنتی وصل شود، امکان شکسته شدن حریم امنیتی آن وجود دارد؛ حتی اگر این دستگاه، دستگاه فشار خون یا قند باشد. این مساله آنقدر کارشناسان امنیتی را نگران کرده است که سازمان فدرال نظارت بر غذا و داروی ایالات متحده آمریکا طی یک دستورالعمل 30 صفحه‌ای نحوه حفظ امنیت سایبری دستگاه‌های پزشکی را ابلاغ کرد.
کد خبر : 146686

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به‌نقل از Modern Healthcare، امنیت سایبری در قرن بیست و یکم کلمه عجیب و غیرمعمولی نیست اما وقتی برای دستگاهی مانند فشار خون یا دستگاه تشخیص قند خون به کار می‌رود، کمی گیج کننده است. آخرین تکنولوژی‌های به‌ کار رفته در این دستگاه‌ها آنها را با مراکز درمانی و مطب پزشکی در ارتباط قرار داده است و انواع دستگاه‌های مراقبت و هشدار را به تجهیزات آنلاین متصل کرده است. اتصال به شبکه جهانی اینترنت برای هر دستگاهی خطر شکسته شدن حریم امنیتی را به‌همراه دارد و این خطر شامل تجهیزات پزشکی نیز می‌شود.


سازمان فدرال نظارت بر غذا و داروی آمریکا (FDA) طی آخرین دستورالعمل خود، یک راهنمای 30 صفحه‌ای منتشر کرده است که در آن نحوه امنیت مورد تأیید این سازمان برای دستگاه‌ها و روش به‌ دست آوردن آن برای شرکت‌های تولیدکننده شرح داده شده است.


در این دستورالعمل شرکت‌های سازنده موظف به همکاری با شرکت‌های امنیت سایبری و مراکز کنترل اطلاعات شخصی شده‌اند. پس از آنکه سطحی از امنیت سایبری برای دستگاه توسط شرکت‌های معتمد تأیید شد، سازندگان موظفند اطلاعات کامل این سطح امنیتی را روی بسته‌بندی دستگاه درج کنند تا مصرف‌کننده از آن مطلع شود. همچنین در صورتی‌ که شرکت‌های امنیت سایبری معتمد شاهد هرگونه تخلفی از سوی هر تولید‌کننده باشند، موظف به اعلام آن به FDA هستند.


این دستورالعمل از آن جهت تهیه شده است که اطلاعات پزشکی افراد در آمریکا از اهمیت امنیتی بالایی برخوردار است و سوء استفاده از آن می‌تواند منجر به کلاهبرداری‌های خطرناک و سودجویی شود. از سوی دیگر تصور کنید وقتی فشار خون خود را اندازه می‌گیرید و قصد دارید برای بیمارستانتان ارسال کنید، روی مانیتور دستگاه برای شما آگهی قرص‌های لاغری ارسال شود! چنین دستورالعملی شما را در هنگام خرید یاری می‌کند تا مبادا گرفتار هکرها شده و حتی امنیت دیگر وسایل ارتباطی‌تان از طریق دستگاه‌‌های پزشکی آنلاین به‌خطر بیفتد.


تاکنون این نخستین باری‌ است که یک دولت، درباره امنیت دستگاه‌‌های پزشکی هشدار می‌دهد و دستورالعمل قانونی صادر می‌کند.


مترجم: محمدرضا احمدی‌نیا




انتهای پیام/

ارسال نظر