صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۹ - ۰۹ دی ۱۳۹۵
احمدی پور درهجدهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم:

مسائل مطرح شده در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی باید برش استانی داشته باشد

هجدهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم با حضور زهرا احمدی پور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سید مهدی صادقی استاندار قم و جمعی از مدیران این استان در محل استانداری قم برگزار شد.
کد خبر : 146674

به گزارش گروه فرهنگی آنا از مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این جلسه سعید شیرکوند معاون سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز حضور داشت، زهرا احمدی پور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: طبق تقویم باید گزارش‌های ستاد را آماده و به فرماندهی ستاد تحویل دهیم. نسبت به جلسه قبل، گزارش‌ها برنامه محورتر بود. با این حال برخی از برنامه ها اینگونه نبود و برش استانی را نداشت و به نظر می‌رسد جلسات و کارگروه های ما باید این موارد را تفکیک کنند تا در زمان ارائه جایگاه استانی برنامه‌ها مشخص باشد.


وی گفت: نیاز داریم اولویت‌بندی مشکلات و مسایل را با محور اقتصاد مقاومتی ببینیم. چرا که در ستاد اقتصاد مقاومتی قرار ما همین است که با رویکرد تسهیل کردن پروژه‌ها، آنها را به اتمام برسانیم که خروجی آن به ما بگوید چه حجمی از برنامه‌ها را با چه تعداد اشتغال‌زایی و درآمدزایی ایجاد کرده است.


احمدی پور در ادامه تاکید کرد: مسائل مطرح شده باید با برش استانی حل کنیم. چه اشکالی دارد برای حل موضوع مشکلات را دسته‌بندی کنیم تا در گفت‌وگو با وزیر مربوطه در راستای حل و رفع آنها، اقدام کنیم.


معاون رئیس جمهوری در ادامه افزود: در این جلسات در خصوص مشکلات مختلف از جمله مشکل همکاری بانک ها باید به یک جمع‌بندی برسیم و نباید مشکلات به مانند چرخه تکرار شود. در این مسئله با دقت بیشتر وارد شویم تا این مسایل به طور کامل حل شود.


رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه گفت: انجام فعالیت‌ها در قالب واحدهای کوچک که یک اصل در اقتصاد مقاومتی است در جلسات به طور حتم باید ارائه شود تا این موضوعات نیز پیگیری و رفع شود.


احمدی پور با بیان اینکه در درجه اول باید در استان در گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی ورود پیدا کنیم و برنامه‌های اجرایی را مبتنی بر سیاست‌ها تفکیک و به صورت مشخص ارائه داد، تصریح کرد: تا زمانی که این مشکلات به صورت دقیق و کامل دسته‌بندی نکنیم قرارگاه ستاد اقتصاد مقاومتی نمی‌تواند کاری بکند و حل مشکلات زمان‌بر است. در صورتی که اگر مسایل دسته‌بندی و مشخص شده و دارای برش استانی باشد من موظف به پیگیری هستم و درخواست دارم با این رویکرد برنامه ها را دسته‌بندی و پیگیری کنید.


سعید شیرکوند معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این جلسه گفت: باید برای مسائل مطرح شده در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی یک نسخه بپیچیم و اگر نتیجه بخش نبود مسایل را در قالب یک پیشنهاد اجرایی به ما ارائه کنید.


وی گفت: منظور از پیشنهاد توصیه نیست چرا که این کار گرهی از کار باز نمی کند بلکه باید پیشنهادات مشخص باشد.


توسعه گردشگری، الویت استان


سید مهدی صادقی استاندار قم نیز در این جلسه گفت: موضوع توسعه گردشگری در استان قم را در اولویت قرار داده و موضوع تحقق اقتصاد مقاومتی را در این استان براین مبنا پیگیری کنیم و امیدواریم در این خصوص از حمایت‌های شما نیز برخوردار باشیم.


وی گفت: در این میان توسعه گردشگری زیارت در استان قم اولویت این استان است.


وی در ادامه به سایر پروژه‌ها و برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی در استان قم اشاره کرد و افزود: درخواست ما از احمدی پور به عنوان معین هیأت دولت در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این است که ما را کمک و پشتیبانی کند.


استاندار قم اضافه کرد: با حضور احمدی پور نسبت به تحقق این مصوبات امیدوارتر شدیم چراکه اعتقاد دارم خانم ها منظم تر و دقیق‌تر هستند و از معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انتظار حمایت از این مصوبات را داریم.


وی در ادامه افزود: در حوزه گردشگری، گردشگری زیارت محور توسعه استان قرار گرفته است که البته گردشگری سلامت نیز در استان قم مورد توجه قرار دارد.


رضوی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قم نیز در این جلسه ضمن خیر مقدم به احمدی پور به تشریح مهمترین مصوبات و پروژه‌های مرتبط با ستاد اقتصاد مقاومتی در این استان پرداخت و گفت: یکی از مهمترین مشکلات ما در خصوص پیگیری مصوبات تامین اعتبار و تامین نشدن تسهیلات مورد نیاز از سوی بانک‌ها است.


وی گفت: شکل‌گیری بازارچه‌های صنایع دستی در استان قم می‌تواند در اولویت قرار گیرد اما قوانینی وجود دارد که اجازه شکل گرفتن این بازارچه‌ها را نمی‌دهد و درخواست ما این است که این موانع برطرف شود.


رضوی ادامه داد: یکی از موضوعات مهمی که در استان قم به تازگی مورد توجه قرار گرفته است حمایت قضایی از سرمایه‌گذاران استان است که از تعطیلی درصد بالایی از کارخانجات استان جلوگیری می‌کند.


در ادامه این جلسه همچنین بهشتی پور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم نیز گفت: محور توسعه استان قم گردشگری، خصوصا گردشگری زیارت است اما با توجه به حجم گردشگران و زائران زیرساخت‌های موجود جوابگوی این تعداد نیست و به همین دلیل میزان ماندگاری زائران و گردشگران در استان قم کم است.


وی افزود: در حال حاضر پروژه‌های متعددی در حوزه گردشگری در استان در دست اقدام است. ازجمله انتظاراتی که از احمدی پور معاون رئیس جمهوری و رئس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری داریم رسیدگی به موضوعاتی مانند تامین تسهیلات برای پروژه‌های پیشرفت بالای 50 درصد، تامین تسهیلات به سالانه به پروژه‌های مختلف، رفع موانع مشکلات فرودگاه قم، رفع مسایل و مشکلات احداث بولوار پیامبر اعظم (ص) و ... است.


انتهای پیام/

برچسب ها: زهرا احمدی پور
ارسال نظر