صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۴ - ۰۹ دی ۱۳۹۵
دبیر انجمن کلینیکال انکولوژی ایران:

تومور‌های استخوانی بیشتر در دهه دوم زندگی افراد را درگیر می‌کند

دبیر انجمن کلینیکال انکولوژی ایران با بیان اینکه تومور‌های استخوانی بیشتر در دهه دوم زندگی افراد را درگیر می‌کند، عنوان کرد: درد، تب و کاهش وزن از شایع‌ترین علائم تومور استخوان است که فرد به محض مشاهده باید به متخصص ارتوپدی مراجعه کند.
کد خبر : 146663

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر حسین فودازی در سمینار یک روزه تازه‌های تشخیص و درمان تومورهای استخوان اظهار کرد: تومورهای استخوانی از شیوع بالایی برخوردار نیست اما به دلیل اینکه این بیماری بیشتر نوجوانان و جوانان را درگیر می‌کند بسیار حائز اهمیت است زیرا تاخیر در درمان منجر به از دست رفتن نیروی جوان و فعال آینده کشور خواهد شد.


وی افزود: استئوسارکوم و سارکوم یوئینگ از شایع‌ترین تومورهای استخوانی دوره نوجوانی و جوانی است که به راحتی حتى با تصویر برداری ساده قابل تشخیص هستند. تشخیص به موقع این تومورها از متاستاز و انتشار تومور به سایر اندام‌ها و ریه‌ها جلوگیری می‌کند.


این متخصص کلینیکال انکولوژی در ادامه تصریح کرد: کندروسارکوم از تومورهای استخوانی در سنین میانسالی است که به صورت نادر بروز می‌یابد.


فودازی درباره علائم تومورهای استخوانی در نوجوانان و جوانان، گفت: درد، تب مختصر و کاهش وزن از شایع‌ترین علائم تومور استخوان است که فرد به محض مشاهده باید به متخصص ارتوپدی مراجعه کند که در نهایت پزشک نیز با تصویربرداری و نمونه‌برداری تشخیص قطعی را خواهد داد.


دبیر انجمن کلینیکال انکولوژی ایران در ادامه ترکیب جراحی با شیمى درمانى و رادیوتراپی را درمان‌های تومورهای استخوانی دانست و افزود: گام اول برای درمان جراحی است که در گذشته به دلیل جلوگیری از انتشار تومور جراح ناچار بود عضو درگیر را قطع کند اما امروزه خوشبختانه با پیشرفت دانش انکولولوژى، تشخیص و مراجعه زودهنگام، این بدخیمى‌ها به موقع شناسایی و درمان می‌شود و در نتیجه در اکثر موارد جراحی منجر به قطع عضو نخواهد شد.


وی تصریح کرد: امروزه با انجام شیمی درمانی و رادیوتراپی نیز می‌توان بسیاری از بیماران را درمان کرد بنابراین انجام یک کار تیمی بین جراحان ارتوپدی، کلینیکال انکولوژیست‌ها می‌تواند منجر به بهبودى قطعى بیمار شود.


فودازی در خصوص تاخیر در مراجعه اولیه بیمار هشدار داد و تاکید کرد: اگر افراد با تاخیر به پزشک مراجعه کنند، تومور به سایر استخوان‌ها و ریه‌های فرد منتشر می‌شود که متاسفانه می‌تواند منجر به کاهش طول عمر بیمار شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر