صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۴ - ۰۷ دی ۱۳۹۵

رونمایی از کتاب جدید عضو هیات علمی واحد تهران غرب

کتاب جدید عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و سرپرست سما تهرانسر که حاصل بومی‌سازی معتبر‌ترین هندبوک تهویه مطبوع جهان است، رونمایی شد.
کد خبر : 145990

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نویسنده کتاب کاربردهای گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع اظهار کرد: «این کتاب که از سوی نشر نوآور منتشر شده است، حاصل ترجمه و بومی‌سازی یکی از هندبوک‌های چهارگانه انجمن مهندسین گرمایش، سرمایش، و تهویه مطبوع آمریکا (ASHRAE) است که به عنوان راهنمایی جامع و کاربردی برای طراحی تهویه مطبوع فضاهای مختلف، از منازل و هتل و بیمارستان گرفته تا آشپزخانه صنعتی و پارکینگ و آزمایشگاه و سایر کاربری‌ها تالیف شده است.»


دکتر ابراهیمی گفت: «در کشور ما، برخی از مهندسان هنوز با اتکا بر مبانی طراحی سنتی و گا‌هی غیر اصولی و به دور از استانداردهای جهانی، دست به طراحی سیستم‌های تهویه مطبوع می‌زنند. از سوی دیگر، جای خالی تدوین مراجع فارسی و بومی شده مناسب درباره طراحی این سیستم‌ها به چشم می‌خورد و استفاده از هندبوک‌ها و استانداردهای بین‌المللی با زبان اصلی نیز عموما به‌طور گسترده مورد استقبال مهندسان قرار نمی‌گیرد. همین امر باعث رجوع بخشی از مهندسان به کتاب‌هایی می‌شود که از روابط سر انگشتی استفاده می‌کنند و حاصل آن، طراحی‌های غیر اصولی است.»


وی افزود: «باید پذیرفت که بومی‌سازی استانداردهای بین‌المللی یک فرآیند پیچیده و زمان‌بر است که از توان نویسندگان خارج است و انجام آن نیازمند عزمی ملی خواهد بود. با این وجود، در این کتاب سعی شده است تا علاوه بر گردآوری مطالب این هندبوک و حذف و تعدیل مطالب کم کاربرد، تا حدی به طراحی و نیازهای بومی نیز توجه و از این طریق، یک کتاب راهنمای کاربردی برای مهندسان تهویه مطبوع کشورمان تدوین شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر