معرفی داوران بخش مسابقه هویت بصری جشنواره تئاتر فجر/ شهرهای میزبان تئاتر فجر استانی مشخص شدند
به گزارش گروه فرهنگی آنا از روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، در این دوره از جشنواره گروهی متشکل از ابراهیم حقیقی، امراله فرهادی و علیرضا مصطفی زاده ابراهیمی، داوری بخش هویت بصری را بر عهده دارند.
بیوگرافی این هنرمندان به شرح زیر است:
ابراهیم حقیقی:
متولد 1328 تهران، کارشناس ارشد معماری از دانشگاه تهران رشته هنرهای زیبا، تدریس در دانشگاههای هنری، عضو انجمن بین المللی طراحان گرافیک، عضو هیأت مؤسس و عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، عضو انجمن تصویرگران کتاب کودک، عضو انجمن فیلم سازان مستند ایران، طراحی صدها پوستر، آرم، نشانه و جلد کتاب، فعالیت در زمینه نقاشی و مستندسازی و ساخت تیتراژ.
امراله فرهادی
طراح گرافیک، مشاور، طراح و برنامه ریز ارتباطات بازار یابی و تبلیغات. کار در زمینه عکاسی سیاه و سفید و لابراتوار در حین تحصیل، طراح، برنامهریز و مدیر خلاقیتهای هنری، تاسیس موسسه فرهنگی هنری ویژه پردازان سبز، برای فعالیت در حوزههای گوناگون امور فرهنگی و هنری، ارایه مشاوره بازریابی و هنری به شرکتها و مراکز گوناگون، تدریس در هنرستانها و دانشگاههای هنری، شرکت در همایشهای مختلف و تدوین چندین مقاله، حضور در نمایشگاههای هنری مختلف و ...
علیرضا مصطفی زاده ابراهیمی
متولد بیستم مردادماه ۱۳۴۱، اصفهان، طراح گرافیک، مدیر هنری و مدیر خلاقیت، کارشناسی ارشد تصویرسازی، دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، تدریس در دانشکده هنرهای زیبا، هنر و معماری ، نبی اکرم و ...، عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، حضور در چندین نمایشگاه ملی و بینالمللی، دریافت چندین جایزه ملی و بینالمللی .
شهرهای میزبان تئاتر فجر استانی مشخص شدند
هفت استان به عنوان میزبانان جشنواره فجر استانی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر مشخص شدند.
در جلسهای که شامگاه 5 دی ماه با حضور سعید اسدی دبیر جشنواره و اتابک نادری مدیر هماهنگی امور استانها برگزار شد، دبیران فجر استانی تجلیل شدند و شهرهای میزبان جشنواره استانی هم معرفی شدند.
بر همین اساس استانهای خوزستان، بوشهر، فارس، یزد، مازندران، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی بهعنوان میزبانان جشنواره فجر استانی مشخص شدند و فجر استانی در بازه زمانی 10 تا 29 دی ماه برگزار میشود.
در آغاز این جلسه سعید اسدی با اشاره به اهداف برگزاری تئاتر فجر استانها گفت: تئاتر نباید صرفا با هدف اجرا در یک شهر تولید شود چراکه این رویکرد هم به دیده شدن آثار نمایشی شهرها و هم به یادآوری خود استانها کمک میکند تا بتوانند تولیدات سالانه خود را ارزیابی کنند.
وی با بیان اینکه در این دوره از جشنواره سعی کردهایم فراخوانها را برای فجر استانی زودتر اعلام کنیم، بیان کرد: از آنجاکه فراخوان این دوره را زودتر از سال گذشته اعلام کردیم، علاقهمند بودیم استانها هم زودتر اعلام آمادگی میکردند تا این جلسه نیز زودتر برگزار میشد. اسدی درباره بیشتر دیده شدن فجر استانی در جشنواره گفت: به طور حتم در مراسم اختتامیه صحبتهایی از جشنواره فجر استانی میشود که اگر خود گروهها هم بتوانند کلیپی برای نمایش تهیه کنند بیشتر به دیده شدن آثار و فعالیتهایشان کمک میکند. دبیر جشنواره تئاتر فجر درباره برگزاری کارگاههای آموزشی در استانها توضیح داد: ما در این دو دوره جشنواره در بخش کارگاههای آموزشی به سمت موضوعاتی مانند یادگیری فن بازیگری و کارگردانی نرفتهایم بلکه با موضوعاتی که در حال حاضر ضروریتر دیده است و با فقدان آموزشی آن رور به رو هستیم جلو رفتهایم تا شرکتکنندگان اطلاعات جذاب بیشتری به دست آورند. اسدی افزود: اگر هر یک از استانهای میزبان فجر استانی برای برگزاری کارگاههای آموزشی در شهرهایشان اعلام آمادگی کنند، ما از کمک به آنها دریغ نمیکنیم و این فرصت را برایشان فراهم خواهیم کرد.
در ادامه تاریخ برگزاری جشنواره فجر استانی مشخص شد که به شرح ذیل است:
خوزستان (شهرهای بهبهان، اندیمشک و اهواز) 10 الی ۱۳ دی ماه
بوشهر 10 الی ۱۳ دی ماه
فارس (شهر شیراز) ۱۲ الی ۱۵ دی ماه
یزد ۱۵ الی ۱۸ دی ماه
مازندران (آمل) ۲۰ الی ۲۳ دی ماه
آذربایجان شرقی(تبریز) ۲۵ الی ۲۸ دی ماه
خراسان رضوی( مشهد) ۲۶ الی۲۹ دی ماه
در پایان جلسه سعید اسدی دبیر سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر با اهدای لوح تقدیر از دبیران فجر استانی قدردانی کرد.
سیوپنجمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به دبیری سعید اسدی از اول تا دوازدهم بهمن ماه برگزار میشود.
انتهای پیام/