صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۴ - ۰۶ دی ۱۳۹۵
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: (2)

کاهش مراجعات اورژانس اهواز پس از اولین باران پاییزی

سخنگوی وزارت بهداشت از کاهش 88.5 درصدی مراجعات هموطنان اهوازی به اورژانس پس از اولین باران پاییزی خبر داد و گفت: خوشبختانه در 4 سال اخیر هیچ مورد فوتی در این زمینه نداشتیم.
کد خبر : 145738

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، ایرج حریرچی، سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری با خبرنگاران در مورد همکاری بین‌بخشی سازمان‌های مختلف در اولین بارش پاییزی اهواز گفت: هرساله با اولین بارش در اهواز، تعداد مراجعان اورژانس افزایش می‌یابد به طوری‌که در سال 92 تا 94 پس از اولین بارش پاییزی در اهواز حدود 56 هزار نفر به اورژانس مراجعه کردند که تعداد مراجعان اورژانس بر اثر بیماری‌های تنفسی در سال 94، 26 هزار نفر بود.


وی افزود: پس از انجام همکاری‌های بین‌ بخشی در اولین باران پاییزی امسال در اهواز، حدود 1565 نفر به دلیل بیماری‌های تنفسی، آسم و آلرژی به اورژانس اهواز مراجعه کردند که این رقم نسبت به سال گذشته 88.5 درصد کاهش داشته است.


حریرچی یادآور شد: افرادی که به علت آسم، آلرژی، تنگی نفس و بیماری‌های زمینه‌ای آلرژیک به اورژانس اهواز مراجعه کردند مفروضاتی را برای وزارت بهداشت به همراه داشت، به طوری‌که مواد آلرژی‌زا، بنزن، گردوغبار، مونوکسیدکربن، مواد آلرژیک و باران اسیدی از جمله فرضیات مطرح شده بود که پس از بررسی مواد آلرژی‌زا مشخص شد درختان جدید به نام مورد آمریکایی در این مناطق کاشته شده که چون بومی این منطقه نیستند، پس از اولین بارش پاییزی گرده‌افشانی می‌کنند و این اتفاق باعث رها شدن ذرات معلق 2.5 میکرون، زیر 10 میکرون و زیر 15 میکرون در هوا می‌شود که این ذرات می‌توانند باعث ایجاد آلرژی در مخاط بینی و ایجاد مشکل در قسمت‌های تحتانی ریه شوند.


وی ادامه داد: با کاهش غلظت مواد آلرژی‌زا، تجویز درمان پروفیلاکسی در افراد مستعد آلرژی و اطلاع‌رسانی سریع در رسانه‌ها، توانستیم تا حد زیادی از میزان مراجعات بیماران تنفسی به اورژانس را کاهش دهیم.


حریرچی یادآور شد: 8500 نفر در ملبورن پس از اولین بارش پاییزی به اورژانس مراجعه کردند و 6 نفر از آنان بر اثر شدت بیماری جان خود را از دست دادند و همچنین در کویت نیز پس از اولین بارش پاییزی 840 نفر به اورژانس مراجعه کردند که 5 نفر از آنان نیز فوت شدند. این در حالی است که در کشور ما در 4 سال گذشته باران اسیدی در اهواز منجر به فوت هیچ هموطنی نشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر