صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۶ - ۰۶ دی ۱۳۹۵

آزمایش چشم بیونیک در نابینایان انگلیسی

پزشکان انگلیسی قرار است پنج بیمار مبتلا به «نابودی تدریجی شبکیه» را سال آینده در بیمارستان چشم‌پزشکی رویال منچستر و پنج بیمار را در «مورفیلدز» لندن با کمک چشم بیونیک تحت درمان قرار دهند.
کد خبر : 145434

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ایندیپندنت، مرکز ملی خدمات بهداشت انگلیس در نظر دارد هزینه درمان 10 بیمار مبتلا به نوعی نابینایی ارثی موسوم به «نابودی تدریجی شبکیه» را با ایمپلنت‌های چشم بیونیک بپردازد.


پنج بیمار قرار است سال آینده در بیمارستان چشم‌پزشکی رویال منچستر و پنج بیمار در «مورفیلدز» لندن تحت عمل جراحی قرار گیرند. به این بیماران یک جفت عینک مجهز به دوربینی داده می‌شود که نور را می‌گیرد و سیگنال‌هایی را به طور بی‌سیم به ایمپلنت کاشته‌شده در شبکیه ارسال می‌کند. این ایمپلنت اطلاعات ارسالی به مغز را تقویت می‌کند تا بیماران بتوانند ببینند.


پزشکان، در آزمایش‌های اولیه از چشم بیونیک Argus II برای درمان بیماری «نابودی تدریجی شبکیه» استفاده می‌کنند. این اولین باری است که مرکز خدمات ملی بهداشت انگلیس برای درمان شماری از بیماران هزینه می‌کند.


در اولین آزمایشی که چندی پیش روی یکی از بیماران در منچستر انجام گرفت، یکی از بیمارانی که از چشم بیونیک استفاده می‌کرد، توانست برای اولین بار حروف بزرگ را مشاهده کند.


بعد از اجرای گسترده‌تر این آزمایش در سال آینده، بیماران یک سال تحت کنترل قرار می‌گیرند تا نحوه بهبود کیفیت زندگی آنها با استفاده از چشم بیونیک مورد ارزیابی قرار گیرد.


«کیث هیمن» اهل «لنکشایر» یکی از اولین بیمارانی بود که در سال 2009 در بیمارستان چشم منچستر ایمپلنت چشم بیونیک را دریافت کرد.


پزشکان زمانی که این بیمار 68 ساله، 20 سال بیشتر سن نداشت، بیماری «نابودی تدریجی شبکیه» را در او شناسایی کردند. او به شغل قصابی مشغول بود و به دلیل نابینا شدن در سال 1981 مجبور به ترک شغل شد.


ایمپلنت شبکیه‌ای Argus II که توسط شرکت Second Sight ساخته شده است، در درمان مبتلایان به نابودی ماکولا مؤثر است که بر اثر بالا رفتن سن ایجاد می‌شود و یکی از اصلی‌ترین علل نابینایی در دنیا به شمار می‌رود به طوری که بین 20 تا 25 میلیون نفر در دنیا از این بیماری رنج می‌برند.


مترجم: ندا اظهری


انتهای پیام/

ارسال نظر