صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۹ - ۰۵ دی ۱۳۹۵

محقق ایرانی دانشگاه برتیش کلمبیا کانادا، میهمان دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت

به دعوت اداره ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، دکتر وحید ذاکری محقق برجسته دانشگاه برتیش کلمبیا کانادا در این واحد دانشگاهی حضور یافت و با استادان و دانشجویان این واحد دانشگاهی به گفت‌وگو نشست و درباره آخرین دستاوردهای علمی حوزه مطالعاتی خود به تبادل نظر پرداخت.
کد خبر : 145272

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمدرضا صالحی‌زاده رئیس اداره ارتباط با صنعت و جامعه واحد مرودشت، با معرفی این واحد دانشگاهی، به اهمیت تبادل و ترجمان دانش در قالب دعوت از شخصیت‌های برجسته بین المللی و تاثیر آن در تحکیم پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه پرداخت.


ذاکری هم با بیان رویکردهای علمی، چگونگی انجام فعالیت‌های پژوهشی در سطوح تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های معتبر آمریکای شمالی، تجربیات خود را در انجام پروژه‌های علمی در مقطع دکتری و پسادکتری با حاضران در جلسه به اشتراک گذاشت.


این محقق حوزه مهندسی پزشکی به صورت تخصصی‌تر، زمینه‌های جدید پژوهشی در حیطه مهندسی پزشکی و بویژه پردازش سیگنالهای پزشکی را تشریح کرد.


با توجه به اینکه بیشتر حاضران در این جلسه را دانشجویان تحصیلات تکمیلی مهندسی برق کنترل تشکیل می‌دادند، ذاکری در بخش سوم سخنان خود زمینه‌های جدید کاربرد مهندسی کنترل را در حوزه مهندسی پزشکی بیان کرد.


این جلسه با گفت و شنود علمی ادامه یافت.


صالحی‌زاده با تشکر از ذاکری و حاضران در جلسه، ادامه این جلسات و آشنایی دانشجویان و اساتید را با یافته‌های جدید علمی بسیار مهم توصیف کرد و گفت: «اداره ارتباط با صنعت و جامعه لازم است زمینه آشنایی دانشگاهیان را با یافته‌های جدید علمی بین المللی که می‌تواند زمینه ساز تولید تکنولوژی جدید باشد فرآهم آورد. در این راستا دعوت از صاحبان اندیشه در حوزه‌های کاربردی و حضور وی در دانشگاه می‌تواند منجر به تقویت دیدگاه صنعتی دانشجویان و اساتید شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر