صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۵ - ۰۵ دی ۱۳۹۵

دومین آزمون موفق فضاپیمای مردمی

شرکت «ویرجین گلکتیک» در اطلاعیه‌ای خبر از دومین موفقیت پیاپی خود در آزمون پرواز بدون موتور داده است.
کد خبر : 145143

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به‌نقل از SpaceNews، شرکت ویرجین گلکتیک، یکی از معدود فعالان خصوصی حوزه پروازهای فضایی‌ است که دو سال قبل بیم ورشکستگی و خروجش از بازار وجود داشت اما امروز توانسته است نامش را احیا و امیدهای تازه‌ای را برای فضانوردی مردم عادی ایجاد کند.


فضاپیمای VSS Unity که مدل تازه این شرکت است، برای دومین بار پیاپی طی 30 روز گذشته موفق شد پروازی بدون موتور را پشت سر گذارد. نخستین تلاش برای این فضاپیما دو سال قبل آغاز شد اما با سقوط تلخی که موجب مرگ خلبان و جراحت عده‌ای دیگر شد، پرونده فضاپیمای غیر علمی، برای مدتی مسکوت ماند.


در سال 2016 ویرجین گلکتیک اعلام کرد که برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای پروازهای آزمایشی انجام داده است و مدل تازه را معرفی کرد. دو هفته قبل نخستین نمونه از فضاپیما، به مدت 10 دقیقه بدون موتور بر فراز آسمان پرواز کرد و اطلاعات بسیار مهم و خوبی درباره عملکردش در آسمان جمع‌آوری شد. دیروز هم دومین بخش از آزمایش نیز با موفقیت انجام شد و فضاپیمای VSS Unity بار دیگر در جو زمین بدون کمک پیشرانه، پرواز کرد.


مدیرعامل شرکت اعلام کرده است که برای تکمیل بخش آزمایش‌های بدون موتور، نیازمند هشت تا 15 پرواز دیگر هستند. با وجود این، تا نیمه سال 2017 به فاز پرواز با موتور جت خواهند رسید.


ویرجین گلکتیک همچنین اعلام کرده است که با وجود شکست دو سال قبل، همچنان 700 متقاضی دارد که برای سفر با این فضاپیما ثبت نام کرده‌اند و در صف انتظار هستند. در صورتی که برنامه‌ها خوب پیش روند، تا پایان سال 2017 این شرکت موفق خواهد شد نخستین پرواز به مدار زمین را با فازهای راکت، جت و گلایدر انجام دهد.


مترجم: بهزاد احمدی‌نیا



انتهای پیام/

ارسال نظر