صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۷ - ۰۴ دی ۱۳۹۵

حضور شرکت‌کننده 8 و 60 ساله در نخستین استارتاپ ویکند استهبان

نخستین رویداد کارآفرینی (استارتاپ ویکند) در تالار علامه طباطبایی دانشگاه آزاداسلامی واحد استهبان برگزار شد.
کد خبر : 145057

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دبیر و مدیر اجرایی نخستین استارتاپ ویکند شهرستان استهبان گفت: «مرکز رشد و فناوری استهبان به منظور ایجاد انگیزه و خلق نوآوری و خلاقیت در جوانان و حمایت از آنان در ارائه طرح‌ها و ایده‌ها و ارزیابی بازار در راستای دستیابی به اشتغال و توسعهٔ کار آفرینی با برگزاری جلسات منظم و پیگیری‌های مستمر در چند ماه اخیر تلاش کرد تا با همکاری مراکز علمی و آموزشی و دیگر ادارات، ارگان‌ها و سازمانهای شهرستان نخستین رویداد کارآفرینی را عملیاتی و اجرا کند.»


رسول ثریا بیان کرد: «در مرحله اول نام نویسی که به صورت اینترنتی و با تبلیغات گسترده در رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی انجام شد، بیش از ۳۲۰ نفر کارآفرین، صاحب ایده و سرمایه‌گذار ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۳۰ نفر ایده‌های خود را ارائه کردند.»


ثریا گفت: «در مراسم افتتاحیه کوچک‌زاده رئیس پیام نور مرکز استهبان و عضو شورای کار آفرینی دانشگاه پیام نور کشور با معرفی استارتاپ و اهداف آن با ارائه آمار و ارقام به بررسی رشد بیکاری و مسئله اشتغال پرداخت و نقش کارآفرینان در توسعه اقتصادی کشور را موثر دانست.


وی جایگاه استارتاپ به عنوان یک فعالیت کارآفرینانه تیمی در ایجاد اشتغال و تقویت کار گروهی را تشریح کرد و افزود: «به دلیل پتانسیل بالا و شرایط خاص شهرستان همچون وجود چندین مرکز آموزشی و علمی و دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی با تنوع و تعدد رشته‌ها ی مختلف تحصیلی در مقاطع کار‌شناسی وتحصیلات تکمیلی برگزاری این رویداد بزرگ برای اولین باردر شهرستان یکی از تجربه‌های موفق و به یاد ماندنی را رقم زد. همین امر نیز موجب شد گستردگی کار و فعالیت استار تاپ فرا‌تر از آنچه فکر می‌کردیم، انجام گیرد.»


این مسئول ادامه داد: «بر این اساس برنامه ریزی استارتاپ در هشت زمینه کشاورزی و صنایع غذایی، گردشگری، هنر و صنایع دستی، فناوری اطلاعات وارتباطات، عمران و معماری، صنعت، علوم پزشکی، تجارت و بازرگانی، علوم انسانی و فرهنگی تنظیم و شرایط خوبی را برای رقابت گروه‌های شرکت کننده با یکدیگر فراهم ساخت.»


ثریا: مرکز رشد و فناوری استهبان به منظور ایجاد انگیزه و خلق نوآوری و خلاقیت در جوانان و حمایت از آنان در ارائه طرح‌ها و ایده‌ها و ارزیابی بازار در راستای دستیابی به اشتغال و توسعهٔ کار آفرینی با برگزاری جلسات منظم و پیگیری‌های مستمر در چند ماه اخیر تلاش کرد تا با همکاری مراکز علمی و آموزشی و دیگر ادارات، ارگان‌ها و سازمانهای شهرستان نخستین رویداد کارآفرینی را عملیاتی و اجرا کند

دبیر این رویداد با اعلام این خبر که کوچک‌ترین و مسن‌ترین شرکت کننده و ایده‌پرداز به ترتیب با ۸ و ۶۰ سال سن حضور داشتند، تصریح کرد: «استقبال گسترده شرکت کنندگان نشان از وجود استعداد‌ها و خلاقیت‌های بکر نوجوانان وجوانان این شهر و منطقه است که حمایت مسئولان امر را در این زمینه برای شکوفاساختن و بهره برداری ازآن استعداد‌ها طلب می‌کند.»


از نقاط قوت و برجسته این رویداد می‌توان حضور صاحبنظران، مربیان، داوران و ایده پردازان توانمند و پرانگیزه با ایده‌های نو و خلاقانه را نام برد.


فرماندار استهبان نیز با تاکید بر امر شناسایی استعداد‌های کار آفرینان و حمایت ویژه از ایده‌ها و طرح‌های آنان دستاوردهای برگزاری اینگونه برنامه‌ها را مثبت ارزیابی کرد.


محمدمهدی شرفی با تحسین و قدردانی از مسئولان مراکز رشد و فناوری، فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌های شهرستان آموزش مهارت و کارآفرینی را یکی از اصلیترین راه‌های اشتغال پایدار در راستای بیانات مقام معظم رهبری و تحقق طرح‌های اقتصاد مقاومتی دانست.


از دیگر سخنرانان کلیدی این استارتاپ دکتر مهرزاد سعیدی کیا عضو علمی دانشگاه تهران و دکتر سیدمهدی نصیری معاون نوآوری و فناوری پارک علم و فناوری استان فارس بودند که درباره کارآفرینی، اخلاق کارآفرینان، فن آوری وکسب و کار مطالبی را بیان کردند.


در مراسم اختتامیه نیز که با شور و نشاط خاصی پس از ۵۴ ساعت تلاش و رقابت برگزار شد، به استناد رای هیات داوران نتایج اعلام شد. از بین ۲۵ ایده منتخب، ایده‌های بر‌تر و از چهار تیم برگزیده و چهار تیم شایسته تقدیر با اهدای لوح و جوایز قدردانی به عمل آمد.


از تعداد ایده‌های ارائه شده هشت ایده سهم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان بود که از این تعداد نیز سه ایده به عنوان برگزیده و شایسته تقدیر معرفی شدند. سرپرستی تیم‌های شرکت کننده دانشگاه را دکتر زهرا قائمی مدیر گروه مامایی و دکتر شریف رضایی کار‌شناس پژوهش واحد استهبان را به عهده داشتند.


دستگاه تنظیم ارتفاع بوته در گلخانه، نرم افزار میراب، تهیه آرد چوب انجیر و اتوماسیون هوشمند خودرو و منازل به عنوان ایده‌های تیم‌های برگزیده و اپیکیشن گوتسو، سرنگ با قابلیت تزریق با زاویه، پرورش‌نژاد بزهای بر‌تر دنیا و لور به عنوان ایده‌های تیم‌های شایسته تقدیر معرفی شدند.


در پایان محسن زارعی جلیانی رئیس واحد استهبان از مسئولان برگزار کننده این استارتاپ قدردانی کرد. زارعی جلیانی میزبانی و فراهم کردن شرایط مطلوب در برگزاری این رویداد و حضور و همکاری معاونین و اساتید دانشگاه را در بخش هیات داوران و مربیان از دیگر دستاورد‌های ارزنده و افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر