صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۸ - ۰۲ دی ۱۳۹۵
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران:

طرح یکپارچه سازی پژوهش های شهرداری تهران تدوین می‌شود

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران درسومین گردهمایی کاربران سامانه پژوهش یار از تدوین طرح یکپارچه سازی پژوهش های شهرداری تهران خبر داد.
کد خبر : 144618

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، بابک نگاهداری در سومین گردهمایی کاربران سامانه پژوهش یار که با حضور نمایندگان معاونت‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌ها و مناطق 22 گانه شهرداری تهران در سالن اجتماعات مرکز همایش‌های تخصصی شهرداری تهران برگزار شد، گفت: دستیابی به مدیریت یکپارچه پژوهش‌ها یک ضرورت است و شورای اسلامی شهر تهران نیز به این نتیجه رسیده بود و مرکز را موظف به راه اندازی این سامانه کرد.
وی عنوان کرد : شهردار تهران به کرات اعلام کرد که من دنبال یکپارچه سازی ساختاری نیستم بلکه به دنبال یکپارچه سازی کارکردی هستم که اول و آخر هر پژوهش به مرکز مطالعات ختم شود.
نگاهداری تصریح کرد: مرکز مطالعات بر اساس تکالیف واگذار شده نسبت به راه اندازی سامانه پژوهش یار اقدام کرد و خوشبختانه در حال حاضر این سامانه وضعیت خوبی دارد و بیش از 3 هزار اثر در آن بارگذاری شده است.


رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران خاطر نشان کرد : علاوه بر تکالیف فوق سازمان بازرسی نیز به بحث یکپارچه سازی پژوهش‌ها در شهرداری تهران با هدف ضرورت جلوگیری از موازی کاری و ارتقاء کیفی آن‌ها تاکید کرده است.


نگاهداری هم چنین با اشاره به این موضوع که بحث یکپارچه سازی پژوهش‌ها یک مسیر عقلانی است و شهرداری تهران یک مجموعه واحد است، گفت: پژوهش‌ها باید ازنظر علمی- سازمانی از همسویی و همنوایی برخوردار باشد.


رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در خصوص ضمانت اجرایی پژوهش‌ها و ادامه کار این سامانه عنوان کرد: در مرکز مطالعات رویکرد تقاضا محوری دنبال می‌شود و باید یک سازمان کارفرمایی بر اساس نیاز تقاضای پژوهش داشته باشد و این الگو برای ضمانت کاربست آن است و ما همچنین در این حوزه از مجری می‌خواهیم که آئین نامه، شیوه‌نامه و راهکارهایی که معطوف به اجرا است را در اختیار قرار دهد.


وی تاکید کرد : پس از راه اندازی کمیته کاربست پژوهش‌های شهرداری تهران و با تشکیل این جلسات، گزارش‌های لازم در راستای به کار بستن هر یک از پژوهش‌ها را پیگیری می‌کنیم.


نگاهداری افزود : سامانه پژوهش یار در آینده از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد شد و چشم انداز خوبی برای آن متصور هستیم و به زودی طرح‌های مشاور هم در آن بارگذاری شود.


سومین گردهمایی سراسری کاربران سامانه پژوهشیار شهرداری تهران در تاریخ 30 آذر ماه ۹5 با حضور کاربران و نمایندگان معاونت ها ، سازمان ها و مناطق 22 گانه در مرکز همایش های تخصصی دائمی شهرداری تهران برگزار گردید.


انتهای پیام/

برچسب ها: بابک نگاهداری
ارسال نظر