صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۷ - ۰۱ دی ۱۳۹۵

یک گوشی‌ساز دیگر هم خودروساز می‌شود

شرکت گوشی‌های هوشمند بلک‌بری که یکی از پیشگامان عرصه گوشی‌های هوشمند و متفاوت است، به تازگی یک مرکز تحقیقات و ساخت خودروی بدون راننده افتتاح کرده است.
کد خبر : 144371

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به‌نقل از The Globe and Mail، نام بلک‌بری‌ سال‌ها زودتر از بسیاری از برندهای امروزی در عرصه گوشی‌های پیشرفته و هوشمند مطرح بود اما این شرکت کانادایی عرصه این رقابت را عملا باخت و از همپایی با اپل و سامسونگ و مایکروسافت باز ماند اما این شکست موجب ناامیدی آنها از رقابت در عرصه‌های دیگر نشده است.


دفتر بلک‌بری اخیرا یک مرکز آزمون و تحقیق خودروهای هوشمند بدون راننده را در اوتاوای کانادا افتتاح کرد که سرو صدای زیادی به‌ راه انداخته است. این مرکز تحقیق و توسعه که با همکاری Renesas و PolySync و دانشگاه واترلو راه‌اندازی شده است، قرار است خودروی بدون راننده تولید کند؛ به‌ این معنی که خودرو را شرکت‌های دیگری خواهند ساخت اما مرکز تحقیقات QNX بلک‌بری که به‌ اختصار AVIC (مرکز تحقیقات پیشرفته رانندگی هوشمند) نامگذاری شده‌است. قرار است چارچوب‌های لازم نرم‌افزاری برای رانندگی خودکار را تهیه کند.


این مرکز که بدون سرمایه‌گذاری دولتی راه‌اندازی‌شده است، دیروز با حضور جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا، افتتاح شد. ترودو در این مراسم اظهار امیدواری کرد که با کار این مرکز، کانادا به قطب نرم‌افزاری خودروهای بدون راننده تبدیل شود.


تلاش بلک‌بری برای تأسیس این مرکز از آنجا ناشی می‌شود که این شرکت حوزه تکنولوژی اخیرا با ناامیدی عمومی نسبت به موفقیتش روبه‌رو بود و کم کم رو به زوال می‌رفت اما اکنون امیدوار است با تولید محصولات تازه‌ای که برای مصرف‌کنندگان آینده مهم است، بتواند محبوبیت از دست رفته را باز گرداند اما در این عرصه نیز بی‌رقیب نخواهد بود.


غول‌هایی مانند «جنرال موتور» و «تسلا» نیز به‌ تازگی وارد عرصه تولید نرم‌افزارهای مورد نیاز برای خودروهای بدون راننده شده‌اند و اپل هم یک مرکز نرم‌افزارهای خودرو در اوتاوا تأسیس کرده است. مشکلات بلک‌بری حتی از این هم فراتر می‌رود چون اپل برخی از مدیران و کارکنان بلک‌بری در اوتاوا را جذب خود کرده و حتی مدیر اجاری سابق این شرکت را هم به تیم خود افزوده است. اکنون بلک‌بری در کنار کارهای فنی و علمی، باید تلاش کند کارکنانش را متقاعد کند که در این شرکت آینده درخشان و موفقیت‌آمیزی وجود دارد تا بتواند با استفاده از تخصص آنها این راه را ادامه دهد.


مترجم: بهزاد احمدی‌نیا



انتهای پیام/

ارسال نظر