صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۹ - ۰۱ دی ۱۳۹۵
رئیس اتاق تعاون ایران مطرح کرد؛

یک چهارم ایرانی‌ها عضو تعاونی‌ها هستند/ تعطیلی تعدادی از تعاونی‌ها به علت مشکلات مالیاتی

رئیس اتاق تعاون ایران با تاکید بر اینکه اکنون حدود یک چهارم از جمعیت کشور عضو تعاونی‌ها هستند و 110 هزار تعاونی فعال در کشور وجود دارد، گفت: تعاونی‌ها در 120 رشته شغلی فعالیت می‌کنند و در حدود 2 میلیون شغل ایجاد کرده‌اند.
کد خبر : 144255

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، بهمن عبداللهی عصر روز گذشته در نشست تعاونگران با رئیس سازمان امور مالیاتی در اتاق تعاون ایران با اشاره بر سهم 7 درصدی بخش تعاون در اقتصاد کشور افزود: این سهم باید 25 درصد باشد اما به دلیل اجرای ناقص برنامه های چهارم و پنجم توسعه محقق نشد.


وی تصریح کرد: دلیل دیگر محقق نشدن سهم ٢٥ درصدی بخش تعاون در اقتصاد اجرای ناقص سیاست های اصل ٤٤ قانون اساسی است.


عبدالهی ادامه داد: 160 هزار تعاونی ثبت شده اما اکنون فقط ١١٠ هزار تعاونی در ١٢٠ رشته در زمینه کشاورزی، خدمات، مسکن، تولید و... فعالند.


رئیس اتاق تعاون ایران اظهار کرد:هزینه اشتغالزایی در بخش های دیگر اقتصادی چند میلیارد ریال تمام می شود اما در بخش تعاون می‌توان با 100 میلیون تومان شغل ایجاد کرد.


وی با بیان اینکه توسعه بخش تعاون به اشتغالزایی گسترده با هزینه های اندک منجر می شود، گفت: امیدواریم مشکلات و گره‌های مالیاتی تعاونگران با همکاری ریاست سازمان امور مالیاتی کشور حل و فصل شود.


عبدالهی تاکید کرد: این نشست باید منتج به رونق بخش تعاون و کاهش مشکلات مالیاتی تعاونی‌ها شود؛ اگر تعاونی‌ها رونق یابند، انتفاع بسیاری برای اقتصاد خواهند داشت.


همچنین عضو اتاق تعاون ایران در این نشست با بیان اینکه بسیاری از تعاونی ها به دلیل مشکلات مالیاتی در حال تعطیلی اند که باید این مساله زودتر حل شود، گفت: ماده ١٣٣ قانون مالیات کشور که بخشی از مساغل را از مالیات را معاف کرده است، سال 1380 ابلاغ شد اما در کل کشور اجرا نمی شود یا خلط مبحث در تفهیم این ماده صورت گرفته است.


محمد کریمی درباره مالیات بر ارزش افزوده اظهار کرد: برخی تعاونی ها به دلیل بی اطلاعی، این مبلغ را از مصرف کننده دریافت نکرده اند.


وی ادامه داد: برخی تعاونی ها با وجود اخذ مالیات بر ارزش افزوده نتوانسته اند به درستی آن را ثبت کنند.
وی از سازمان امور مالیاتی خواست تا پایان سال 94 جرایم مالیاتی تعاونی ها را ببخشد. همچنین حضور نمایندگانی از اتاق های تعاونی را در هیات های حل اختلاف خواستار شد و پیشنهاد کرد یک نسخه از آرای صادر شده درباره تعاونی ها به اتاق ارسال شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر