صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۷ - ۰۱ دی ۱۳۹۵

بازدید رییس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران از پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان + تصاویر

رییس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران(NACI) از پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) بازدید کرد. او مجموعه آزمایشگاهی پژوهشگاه مرکزی این دانشگاه را در کشور کم‌نظیر دانست.
کد خبر : 144218

به گزارش خبرنگار آنا، علیرضا خاکی فیروز رییس مرکز تایید صلاحیت ایران (NACI) و غلامحسین شفیعی مدیرکل استاندارد استان اصفهان از تاسیسات آزمایشگاهی شرکت دانش‌بنیان معیار دانش پارس مستقر در پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) بازدید کرده و در نشستی مشترک با حضور دکتر سیدمحمد امیری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به تبادل نظر پرداختند.



خاکی فیروز در این نشست مشترک با تمجید از امکانات آزمایشگاهی و فعالیت‌های صورت گرفته این شرکت دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان(خوراسگان) گفت: «مجموعه آزمایشگاهی پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با برخورداری از دانش‌ فنی کارشناسان متخصص و تجهیزات پیشرفته در کشور کم‌نظیر است و امیدواریم با گسترش فعالیت‌های آن در استان اصفهان و کشور باعث امنیت و تأمین سلامت غذایی جامعه شود.»


رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان هم گفت: «محیط زیست، سلامت و اهمیت مواد غذایی از حقوق و نیاز‌های اصلی انسان‌ها است و عدم وجود مواد غذایی ایمن و سلامت از هر جهت زیان جبران ناپذیری به جامعه بشری وارد می‌کند.»


وی افزود: «صنعت غذا از صنایع و تجارت‌های جهانی به شمار می‌رود و سرعت رشد این صنعت به صورتی زیاد است که با توجه به رشد جمعیت جهان گام‌های ترقی را سریعتر از پیش طی می‌کند. اما در کنار این سرعت، دقت نیز باید ملاک کار قرار گیرد تا تامین کننده سلامت مواد غذایی و در دسترس مردم نیز باشد.»



امیری خاطرنشان کرد: «وجود امکانات آزمایشگاهی پیشرفته در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان (خوراسگان) نه فقط می‌تواند به سنجش مواد غذایی سالم در کشور کمک شایانی کند بلکه می‌تواند عاملی برای پیشرفت و نوآوری در زمینه اصالت سنجی فرآورده‌های غذایی نیز باشد.»


وی گفت: «با توجه به پتانسیل آزمایشگاهی موجود در استان اصفهان از جمله واحد‌های اصفهان، نجف‌آباد و شهرمجلسی امیدوارم بتوان این خدمات را در استان اصفهان گسترش و با توسعه آن به امنیت غذایی جامعه کمک کرد.»


به گزارش آنا، شرکت معیار دانش پارس از جمله شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) است که در زمینه خدمات آزمایشگاهی، آموزشی، پژوهشی و نیز تدوین استاندارد در حوزه‌های گوناگون شیمیایی، کشاورزی، صنایع غذایی و.... مشغول به فعالیت است. این مجموعه آزمایشگاهی تنها آزمایشگاه مرجع در استان اصفهان و تنها آزمایشگاه در میان کلیه دانشگاه‌های دولتی و غیره دولتی است که موفق به اخذ اعتبارنامه در زمینه آزمون‌های تجربی دستگاه‌های پیشرفته شده است.


سنجش ترکیبات آروماتیک شامل(BTEX , PAH) در روغن‌های خوراکی به ویژه روغن پالم، اندازه گیری آنتی بیوتیک‌ها در فرآورده‌های مختلف غذایی، اصالت سنجی آبلیمو و روغن زیتون و... از مهمترین توانمندی‌های این شرکت دانش بنیان است.


مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران تنها مرجع اعتباردهی و تعیین صلاحیت آزمایشگاه ها بر اساس استاندارد بین المللی ISO/IEC 17025 در کشور است. آزمایشگاه هایی که موفق به اخذ این اعتبارنامه از NACI شوند، در کشور دارای اعتبار بوده و نتایج ارائه شده توسط آنها در سراسر کشور قابل قبول و پذیرش است.



انتهای پیام/

ارسال نظر