صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۰ - ۳۰ آذر ۱۳۹۵

اتاق فکر مبارزه با اعتیاد استان کهگیلویه و بویر احمد در واحد گچساران تشکیل شد

اتاق فکر مبارزه با اعتیاد با حضور دبیر شورا در استان، امام جمعه موقت، فرماندار و مسئولان استانی، شهرستانی، نظامی و انتظامی و هیات رئیسه این واحد دانشگاهی در سالن کنفرانس  واحد گچساران برگزار شد.
کد خبر : 144169

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویر احمد خاطر نشان کرد: به دلیل پای کار بودن، دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان اولین اتاق فکر اعتیاد استان انتخاب کردیم و اولین مرکز دی. آی. سی مخصوص بانوان در استان را با بودجه ای بالغ بر 150 میلیون تومان در این شهر راه اندازی کردیم.


سید ناصر رضایی به دقت مافیای مواد مخدر در بازار یابی و پخش مواد مخدر اشاره کرد و افزود: آنها با رصد بازارهای خود، برای دانشجویان چند نمونه مواد خاص توزیع می کنند و در بین دانش آموزان مصرف مواد مخدر به شکل قرص را ترویج کرده اند.


وی بیان داشت: متاسفانه سن مصرف اعتیاد پایین آمده و ضریب نفوذ مواد مخدر در بین جوانان و نوجوانان بیشتر شده و در بین دانشجویان به غیر از دانشجویان علوم پزشکی نیز این ضریب افزایش یافته و همچنین اعتیاد در بین زنان تقریبا به دو برابر رسیده است.


رضایی هدف قرار دادن خلاقیت و اندیشه را یکی از قطعات پازل تهاجم فرهنگی دشمن دانست و اظهار کرد: البته این بدین معنا نیست که آنها تمام کارهای خود را رها کرده اند و به ترویج مواد مخدر روی آورده اند، لذا باید با تصمیم سازی درست از گسترش این مواد خانمان سوز جلوگیری کرد.


دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویر احمد خاطر نشان کرد: بیش از 50 درصد طلاق ها و سرقت ها از اعتیاد نشات گرفته است و 55 درصد معتادان متاهل و 50 درصد آنان را تحصیل کرده ها تشکیل می دهند.


در تفاهم نامه‌ای که با دانشگا ها داریم از پایان نامه ها، طرح های پژوهشی، چاپ کتب و نشریات برای کنترل ضریب نفوذ اعتیاد و دیگر موضوع های مرتبط با این امر، بدون محدودیت، حمایت می کنیم.


وی به برگزاری دوره های تربیت کادر متخصص مبارزه با اعتیاد اشاره کرد و گفت: بسیاری از موارد مصرف مواد مخدر بدلیل عدم آگاهی است، لذا تلاش کنیم تا 10 مهارت توصیه شده سازمان ملل را به فرزندانمان بیاموزیم تا مشکلاتشان به حداقل برسد.


رضایی کار فرهنگی برای ریشه کنی مواد مخدر را تاکید جامعه جهانی دانست و اظهار کرد: «حدود 3500 شهید و 12 هزار مجروح حاصل تلاش برای جلوگیری از مواد مخدر در کشورمان است که با سرلوحه قرار دادن فعالیت‌های فرهنگی در این زمینه، هزینه‌های مالی و جانی بسیار تقلیل می‌یابد.»


دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان خاطرنشان کرد: «با توجه به ظرفیت‌های موجود دانشگاه آزاد اسلامی بستری مناسب برای مبارزه علمی و فرهنگی با مواد مخدر است و بدون محدویت از این فعالیت‌های حمایت می‌کنیم.»



انتهای پیام/

ارسال نظر