صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۷ - ۲۹ آذر ۱۳۹۵
دو خبر

برگزاری نشست تخصصی «زمینه‌های فرهنگی ، اجتماعی داعش» و «آسیب‌شناسی فضای مجازی» در واحد نراق

نشست تخصصی گروه معارف اسلامی واحد نراق با موضوع زمینه های فرهنگی ، اجتماعی داعش برگزار شد.
کد خبر : 143732

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، همزمان با هفته پژوهش نشست تخصصی گروه معارف اسلامی واحد نراق با موضوع «زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی داعش» و با محوریت پیشینه تاریخی، توهمات اعتقادی و خاستگاه اجتماعی ظهور داعش به همت گروه معارف اسلامی وحوزه پژوهش وفناوری واحد نراق برگزار شد.


دکتر مسعود شکوهی، حجت‌الاسلام دکتر حسین اژدری‌زاده و دکتر محمدی احمد‌آبادی سه عضو هیات علمی واحد نراق سخنرانان این نشست تخصصی بودند.


در این نشست سخنرانان درباره موضوع‌های همچون جامعه‌شناسی معرفت، رابطه فکر و رفتار، خاستگاه داعش، خصوصیات و ویژگی‌های گروه تکفیری داعش، ظاهربینی و قشرنگری داعش، کینه‌توزی داعش با شیعیان و اهل بیت (ع)، هلال شیعی، عقل‌ستیزی و عقل‌‌گریزی داعش، دیدگاه شیعه و وهابیت درباره مفهوم شفاعت، بدعت‌ها، قرائت‌های شخصی و خشن داعش از قرآن، ارتباط داعش با سرویس‌های اطلاعاتی موساد و انگلیس، تفاوت داعش با وهابیت، نگرش داعش درباره احیای خلافت اسلامی توضیحاتی ارائه دادند.


در ادامه این نشست تخصصی دانشجویان و حاضران سوالات و شبهات دینی، فکری و عقیدتی خود را با استادان مطرح کردند.


نشست آسیب‌شناسی فضای مجازی با محوریت شبکه‌های اجتماعی


نشست «آسیب‌شناسی فضای مجازی با محوریت شبکه‌های اجتماعی» به همت حراست و با همکاری امور بانوان و اداره آموزش و پژوهش شهرداری با موضوع تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی ویژه بانوان شاغل در شهرداری کاشان برگزار شد.



عضو هیات علمی واحد نراق به عنوان سخنران این نشست، با بیان اینکه اکنون مردم دنیا در عصر تاتو زندگی می‌کنند و هر‌گونه ثبت اطلاعاتی در فضای مجازی به هیچ عنوان قابل حذف شدن و یا از بین رفتن کامل نیست، گفت: «یکی دیگر از معضلات و آسیب‌های فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به‌وجود آمدن پدیده کودکان پیر و پیران کودک است.»


یکی از آسیب‌های فضای مجازی از بین بردن امنیت روانی جامعه و سوق دادن جوانان و نوجوانان به رفتارهای خطرناک اجتماعی و فردی است.

دکتر محسن عامری شهرابی اظهار کرد: «متاسفانه در بین مردم هر کودکی که با توجه به اطلاعات در اختیارش که از طریق شبکه‌های اجتماعی بدست آورده است به عنوان کودکی باهوش و با استعداد و دانا شناخته می‌شود در حالی که این موضوع یکی از شگردهای دشمن در جنگ نرم است تا با ارسال کوه‌هایی از اطلاعاتی که بسیاری از آن لازمه دانستن یک کودک و یا فرد بالغ نیست، ذهن او را معطوف به اهداف پلید خود سازد.»


وی با بیان اینکه در دنیای کنونی جنگ‌ها در سه قالب نظامی، فرهنگی و اقتصادی در حال وقوع است، گفت: «ایران یکی از پرمخاطب‌ترین کشورهای دنیا در موضوع شبکه‌های اجتماعی بوده که بیشتر حضور و عضویت دراین شبکه‌ها برای سرگرمی و گذران اوقات افراد و نه به عنوان یک نیاز قلمداد شده است.»


این استاد مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی، محدودیت و استفاده نکردن از تلفن همراه و نرم‌افزارهای جانبی آن در محل کار را یکی از اصول اخلاق حرفه‌ای در کشورهای غربی دانست و استفاده از بسیاری از این شبکه‌ها را در کشورهای حتی سازنده آنها ممنوع و یا با محدودیت های فراوان معرفی کرد.


به گفته وی، یکی دیگر از آسیب‌های این فضا از بین بردن امنیت روانی جامعه و سوق دادن جوانان و نوجوانان به رفتارهای خطرناک اجتماعی و فردی است.
عامری با تبیین اینکه به هیچ عنوان ما تکنولوژی‌های روز را انکار و یا منع و محکوم نمی‌کنیم، تصریح کرد: «در کنار بسیاری از آسیب‌های موجود در این فضا، فرصت‌های بسیاری نیز وجود داشته که می‌توان از آن در هر زمینه‌ای اعم از موضوعات کاری و شغلی، اجتماعی، فردی و ... استفاده‌های صحیح کرد و آن را در راستای پیشرفت روزافزون بشر بکار برد.»


به گزارش آنا، نشست آسیب‌شناسی فضای مجازی با محوریت شبکه‌های اجتماعی با حضور یکصد نفر از بانوان شاغل در شهرداری کاشان و مناطق و سازمان‌های وابسته در سالن اجتماعات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر