صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۸ - ۲۹ آذر ۱۳۹۵
همراه با پژوهشگران در هفته پژوهش/ 78

اسلام یعنی دین پژوهش، تحقیق و پویایی

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، دین اسلام را دین پژوهش، تحقیق، پویایی، تولید علم و فناوری دانست.
کد خبر : 143700

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، آیت‎الله عباسعلی سلیمانی در مراسم تجلیل پژوهشگران برتر واحد زاهدان با قدردانی از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به خاطر برگزاری مراسم تجلیل از پژوهشگران گفت: برپایی این نشست و تجلیل از پژوهشگران را که اقدامی بهینه و ارزشمند است را ارج می‎نهیم.


امام جمعه زاهدان افزود: تردیدی نیست که در یک جامعه علمی بحث پژوهش گوهر و روح کالبد علم است، جامعه دینی یعنی جامعه پژوهشی، علمی و تحقیقاتی.


این مسئول با بیان اینکه کلمه اجتهاد به معنی جهد و کوشش و تلاش در فناوری و نوآوری علمی است، عنوان کرد: افتخار این را داریم که در نظام دینی قائل به باب انفتاح علم هستیم نه انسداد علم، واژه اجتهاد در فقه پویا به معنی پژوهش و تحقیق است.


وی جامعه را نیازمند به فقه با دو بال زمان و مکان دانست و بیان کرد: بیانات گذشتگان چراغی است برای مسیر رسیدن به موفقیت در آینده، برای توسعه، علم باید به روز و به زمان باشد.


سلیمانی افزود: افتخار داریم در دینی به سر می‎بریم که به ما پیشوایان دینی فرمودند اگر امروز و دیروزت یکسان باشد غبار خسران را بر چهره دارید و اگر امروز شما در برابر دیروز کاهش تحقیق و علم باشد شما غبار زیان و ضرر، دوری از رحمت خداوند و آلودگی به لعنت را بر پیشانی دارید.



نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: اساساً اسلام از ایستایی گریزان است و آن را یک آفت می‎داند، هماهنگ شدن با تحول زمان را در دین مبین اسلام به زیبایی و روشنایی می‎بینیم، اسلام امر کرده است که همیشه در تفکر تامل تحقیق و تدبر باید باشیم حتی قرائت کتاب آسمانی نیز باید با تدبر باشد.


امام جمعه زاهدان عنوان کرد: اساساً پژوهش در فطرت انسان و در نهاد پاک آدمی است یک کودک وقتی پا به عرصه زندگی می‎گذارد همیشه با سوال مواجه بوده و به دنبال دست‎‌یابی به پاسخ سوالات است؛ جامعه، نظام و یا هر مجموعه‎ای که تحول و پویایی در آن نباشد شکننده و آسیب‎پذیر است.



این مسئول با تشکر و قدردانی از فعالیت‎های پژوهشی دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان گفت: واگذاری 40 طرح تحقیقاتی به مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نشان دهنده این است که این مجتمع عظیم آموزشی و تحقیقاتی پویا بوده و اندیشه در میان اساتید و دانشجویان این واحد دانشگاهی جوشان است و درون فعال می باشد روح، روح فاعلیت و فعالیت است، نه مقلد بودن و کپی برداشتن، نه مصرف گرا بودن خود مولد می باشد جامعه مولد جامعه زنده است.


در پایان این مراسم از مدیران، پژوهشگران، نخبگان و کارآفرینان برتر واحد تجلیل شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر