صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مطرح شد؛

رئیس واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی:‌ تجاری‌سازی طرح‌های دانشگاهی مستلزم حمایت معاونت علمی فناوری است

رئیس واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از طرح‌های نوین دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی گفت که طرح‌هایی از سوی دانشگاه‌ها ارائه شده‌اند که معاونت علمی فناوری می‌تواند روی آنها سرمایه‌گذاری کند. در این صورت است که محصولات وارد چرخه تولید می‌شوند و تولید ثروت می‌کنند.
کد خبر : 143484

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ستاد خبری دانشگاه آزاد اسلامی در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه، دکتر سید مهدی رضایت گفت: «دانشگاه آزاد واحد قزوین یکی از واحدهای منتخبی است که همیشه از آن صحبت می‌شود. این واحد دانشگاهی جزء شاخص‌ترین واحدها به شمار می‌رود و هر سال در دانشگاه آزاد قزوین شاهد ارائه دستاوردها و طرح‌های نوین دانشگاهی هستیم».


وی افزود: «طراحی و ساخت خودروی برقی کوآدرو چند اصول و سیاست را در عرصه محیط زیست پیش می‌برد. با توجه به این که امروزه در دنیا مبحث محیط زیست یک بحث جدی است و دنیا از سوخت‌های فسیلی در حال حرکت به سمت جایگزین کردن سایر سوخت‌ها است نیاز است تا با تولید انبوه این قبیل خودروها چالش آلودگی هوا را رفع کنیم».


رضایت همچنین گفت: «بنابراین وقتی دانشگاه آزاد قزوین چنین ظرفیتی را دارد و واحدی پیشتاز در این اصل جهانی است لازم است تا معاونت علمی فناوری برای چنین طرح‌هایی علاوه بر دانشگاه آزاد سرمایه‌گذاری کند تا این خودروی برقی وارد چرخه تولید و تولید ثروت شود».


وی با اشاره به این که وجود بیش از 800 محصول و 40 واحد دانشگاهی در این نمایشگاه نشان‌دهنده ظرفیت بالای پژوهشی دانشگاه آزاد است، گفت: «چنین پژوهش‌هایی در عرصه فناوری می‌تواند به محصول تبدیل شود و سپس تولید ثروت کند بنابراین محصولات منتخب این نمایشگاه‌ها دارای ارزش تجاری‌سازی است. برخی محصولات و دستاوردها که از جنس دانش‌بنیان است را می‌توان به سمت تجارت سوق داد و این مهم بیانگر ظرفیت بالای علمی،پ ژوهشی، فناورانه و اقتصادی دانشگاه آزاد به شمار می‌رود».


دکتر رضایت با بیان این مطلب که دستاوردهای پزوهشی دانشگاهی را می‌توان برای پیشبرد اقتصاد مقاومتی درون‌زایی کرد، افزود: «در داخل کشور باید به چنین طرح‌هایی بیشتر توجه شود زیرا هر آنچه در این نمایشگاه قابل مشاهده است حاصل توانمندی و ظرفیت‌های داخلی است که به حل مشکلات اقتصادی کمک می‌کند».


رئیس واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد بیان کرد: «حتی می‌توان در تولید ثروت این محصولات را در بنگاه کسب‌وکار عرضه کرد و در بحث تعاملات بین المللی و بازارهای صادراتی مشارکت داشت. بنابراین مدیریت این مجموعه‌های عظیم نشان می‌دهد دانشگاه آزاد روی پای خود ایستاده است».


انتهای پیام/

ارسال نظر