صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۶ - ۲۸ آذر ۱۳۹۵

هشدار سازمان غذا و دارو درباره خطرات استفاده از ریمل‌های تقلبی

رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو نسبت به استفاده از ریمل های خارجی بدون برچسب این سازمان هشدار داد.
کد خبر : 143362

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، مصطفی اسماعیلی افزود: عفونت‌های قارچی و آسیب زدن به قرنیه چشم از عوارض ریمل‌های تقلبی است.


وی با اشاره به وجود ریمل‌ها در رنگ‌ها و نشان‌های مختلف در فروشگاه‌های عرضه لوازم آرایشی، اظهار کرد: با تکیه به ظاهر محصول یا فروشگاه، نمی‌توان از کیفیت محصول اطمینان حاصل کرد.


وی تاکید کرد: ریمل از جمله محصولات آرایشی پرکاربرد و خطر آفرین به شمار می‌آید بنابراین حتما باید به تقلبی بودن آن توجه داشت، این محصول از نظر شکل ساختاری به 2صورت پایه آبی و روغنی در فروشگاه‌های عرضه لوازم آرایشی ایران وجود دارد.


وی ادامه داد: ریمل با پایه روغنی در برابر عرق کردن و ریزش اشک مقاوم است و هنگام خشک شدن روی مژه‌ها به مدت طولانی، موجب ریزش مژه‌ها می‌شود.


اسماعیلی افزود: ریمل مایع با پایه اصلی آبی، محیط مناسبی برای رشد و نمو میکروب‌ها به شمار می‌آید و با تکثیر این میکروب‌ها و حضور مداوم آنها در نزدیک چشم می‌تواند عفونت‌های چشمی، التهاب، قرمزی، ترشحات غلیظ، خارش و حتی پوسته ریزی لبه پلک را ایجاد کند.
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ادامه داد: همچنین در موارد شدیدتر این ریمل‌ها به قرنیه چشم آسیب می‌رساند و در نهایت لک قرنیه و اشکال در بینایی را به وجود می‌آورد.


اسماعیلی افزود: این علائم با ادامه مصرف افزایش می‌یابد و متخصصان توصیه می‌کنند به دلیل حساس بودن ناحیه اطراف چشم، بهتر است از این ریمل‌ها کمتر استفاده شود.


وی خاطرنشان کرد: وجود مواد رنگی و عطری یا حتی نگهدارنده موجود داخل ریمل‌ها نیز می‌تواند حساسیت‌های پوستی ایجاد کند. باید توجه داشت که احتمال بروز عوارض نامبرده در فرآورده‌های قاچاق به دلیل عدم کنترل و نظارت بیشتر است.


وی یادآور شد: برای پیشگیری از بروز خطرات احتمالی ناشی از مواد آرایشی و بهداشتی خارجی به ویژه ریمل‌ها، صرفا باید از لوازم آرایشی و بهداشتی دارای مجوز ورود از سازمان غذا و دارو استفاده شود که برچسب فارسی نویس داشته باشد و اطلاعات مربوط به تاریخ تولید و انقضا و شماره مجوز ورود روی آن درج شده باشد.


انتهای پیام/

برچسب ها: مصطفی اسماعیلی
ارسال نظر