صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۲ - ۲۹ آذر ۱۳۹۵
سرپرست فدراسیون ژیمناستیک درگفت‌وگو با آنا؛

جلوی پرداخت حقوق‌های نامتعارف را در فدراسیون گرفتم/ در المپیک 2024 به‌دنبال مدال خواهیم بود

سرپرست فدراسیون ژیمناستیک گفت: حالا که وزیر ورزش هم بر کسب مدال در ورزش‌های پایه تاکید دارد ما هم حداکثر تلاش خود را انجام می دهیم تا این اتفاق هر چه زودتر بیفتد.
کد خبر : 143174

محمد شروین اسبقیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی آنا، در خصوص اینکه وزیر ورزش اعلام کرده وقت آن رسیده که در رقابت‌های جهانی ورزش‌های پایه هم مدال بگیرند و با توجه به این خواسته چه زمانی ژیمناستیک ایران می‌تواند صاحب مدال شود، گفت: «اینکه وزیر ورزش به چنین موضوع مهمی اشاره کرده نشان از درایت اوست. وی به‌درستی تشخیص داده که پیشرفت و موفقیت در ورزش‌های پایه منجر به رشد سایر ورزش‌ها می‌شود.»


وی ادامه داد: «من از دو منظر به صحبت مهم وزیر ورزش می‌پردازم. یکی اینکه ورزش‌های پایه به خصوص ژیمناستیک و دوومیدانی پایه و اساس تمامی ورزش‌ها می‌توانند باشند. در تاریخ ورزش دویدن، پریدن و پرتاب کردن از بدو ورزش وجود داشته است. ورزشکاری که فوت و فن و اصول ورزش‌های پایه را نداند به طور حتم موفقیت وی در ورزشی که انجام می‌دهد، دچار چالش می‌شود. مطلب دوم پرمدال بودن ورزش های پایه در المپیک آسیایی و جهانی است. به‌عنوان مثال در ژیمناستیک بیش از 50 مدال در المپیک توزیع می‌شود. ما اگر در درازمدت می‌خواهیم که صاحب مدال‌های بیشتری شویم باید در 3 رشته ژیمناستیک،‌دوومیدانی و شنا و شیرجه رشد فزاینده‌ای داشته باشیم به نحوی که تلاش ورزشکاران‌مان به کسب مدال بیانجامد.»


سرپرست فدراسیون ژیمناستیک یادآور شد: «ما در سال‌های اخیر تلاش‌های بیشتری نسبت به گذشته در ورزش‌های پایه انجام دادیم. کسب 10 سهمیه ورزش دوومیدانی و حضور نماینده شنا در المپیک ریو، نشان از تلاش‌های خوبی است که در این رشته‌های ورزشی صورت گرفته است. ضمن اینکه ما در ورزش ژیمناستیک پس از 70 سال توسط «عبدالله جامعی» در قهرمانی آسیا صاحب مدال شدیم و این موضوع گویای آن است که ما هم می‌توانیم در ژیمناستیک به موفقیت‌های بیشتری برسیم. این موفقیت در رقابت‌های بین‌المللی دیگری هم توسط «سعید کیخا» و «هادی خناری‌نژاد» وجود داشته اگرچه سطح آن رقابت‌ها پایین‌تر از قهرمانی آسیا بوده ولی می‌تواند ما را به آینده امیدوارتر کند.»


او تاکید کرد: «حالا که وزیر ورزش اشاره مستقیم به کسب مدال توسط ورزشکاران رشته‌های ورزشی پایه کرده پس ما می‌توانیم به‌دنبال مدال‌های بیشتری در این ورزش‌های مهم و تاثیرگذار کسب کنیم. من با 29 سال سابقه مدیریت ورزشی از زمانی که مسئولیتی در فدراسیون ژیمناستیک پذیرفته‌ام رشد فعالیت‌های ورزشکاران ما سیرصعودی داشته است. متاسفانه پیش از حضور من اردوهای تمرینی تیم ملی ژیمناستیک تعطیل شده بود و خوشبختانه الان مراحل مختلفی از اردوها طی شده و در نتیجه 10 ژیمناست برتر در دور جدید اردوها مشغول تمرین هستند. نفرات حاضر در اردو بدون تردید بهترین‌ها بوده‌اند چرا که ما در تمامی استان‌ها مسابقات انتخابی گذاشتیم و با ادامه دادن رقابت‌های گزینشی به صورت مرحله به مرحله بهترین‌ها را به اردوی فعلی سوق داده‌ایم.»


اسبقیان یادآور شد: «در این 5 ماهی که در فدراسیون ژیمناستیک هستم ما مسابقات کشوری را در تمامی رده‌های سنی در اردبیل و گلستان برگزار کردیم. لیگ باشگاه‌ها دنبال شد و شاهد برگزاری مسابقات بانوان نیز بوده‌ایم. مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشوری هفته گذشته برگزار شد و کلاس‌های داوری مناسبی را برای ارتقای سطح داوری کشور داشتیم. ضمن اینکه 3 مربی و یک ژیمناست در کلاس‌های پیشرفته هنک‌کنگ شرکت کردند که خروجی آنها بسیار عالی بود.»


او افزود: «ما پس از برگزاری اردوی تیم ملی در کیش و حالا هم در تهران این اردوها را تا اردیبهشت ماه که رقابت‌های قهرمانی کشوری را داریم ادامه می‌دهیم. پس از آن مسابقات قهرمانی آسیا را در تایلند داریم و هدف ما این است که به مدال برسیم و چه بهتر که تعداد مدال‌های ما بیش از یکی و البته رنگ آنها خوشرنگ باشد.»


سرپرست فدراسیون ژیمناستیک خاطرنشان کرد: «بحث آکادمی ملی المپیک از مدت‌ها پیش مطرح شده بود. روی این مسئله آقای سجادی معاون قهرمانی وزارت ورزش تاکید ویژه داشته و دارد. ما به دنبال آن هستیم که این آکادمی را طی ماه‌های آینده راه‌اندازی کنیم تا از طریق آن بحث استعدادیابی به صورت پیشرفته انجام شود و با حمایت مناسب از ژیمناست‌هایی که در این آکادمی مراحل رشد و ترقی را می‌پیمایند در المپیک 2020 به سهمیه برسیم و در المپیک 2024 به طور قطع صاحب مدال شویم.»


اسبقیان در پایان و در واکنش به صحبت‌های محمد آذرپی سرمربی تیم ملی که اعلام کرده بود، زمانی که او 700 هزارتومان حقوق می‌گرفته، افرادی در فدراسیون حقوق‌های 3 و 4 میلیونی می‌گرفتند و سرمایه فدراسیون صرف تهیه وسایل مورد نیاز تمرین ملی‌پوشان ژیمناستیک نمی‌شده است، بیان داشت: «این حقوق‌ها مربوط به گذشته بود که نامتعارف بوده که امروز دیگر از این حقوق‌ها در فدراسیون خبری نیست.البته مسائل آنگونه که مطرح شده، نبوده است ولی به این صورت هم نبوده که اشکالاتی ایجاده نشده باشد. ما به دنبال جبران فرصت‌های از دست رفته هستیم و بعد از این عدالت در پرداخت‌ها رعایت خواهد شد. ما ضعف‌هایی زیادی را برطرف کردیم و فدراسیون ژیمناستیک روز به روز آرمانی‌تر می‌شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر