صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا

جمشید مشایخی: دوست داشتم باز هم در نمایش‌های جعفر والی بازی کنم

جمشید مشایخی که در آثاری از جمله نمایش‌های «گاو» و «بهترین بابای دنیا» با زنده یاد جعفر والی همکاری داشته است، در حالی که از درگذشت دوست قدیمی‌اش متأثر بود، به بازگویی بخشی ازخاطرات مشترک خود پرداخت.
کد خبر : 143087

جمشید مشایخی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا درباره رابطه و همکاری‌های دیرینه‌اش با جعفر والی گفت: «دوستی ام با جعفر والی به همکاری در اداره هنرهای دراماتیک باز می‌گردد. من و والی در گروه تئاتر ملی بودیم و با هم کار تئاتر انجام می‌دادیم، ضمن این‌که وی 20 سال همسایه من هم بود.»


وی ادامه داد: «فرزندان ما نیز به واسطه دوستی، همکاری و همسایگی که داشتیم با هم دوست بودند.»


مشایخی همچنین عنوان کرد: «ما ملاقات‌ها و همکاری‌های زیادی با هم داشتیم و والی بیشتر در مقام کارگردان آثار فعالیت می‌کرد. همچنین در عین حال که با هم همکار بودیم دوست‌خانوادگی هم نیز بودیم. والی دوست عزیز من بود و من امیدوارم روحش شاد باشد.»



از سمت راست: علی‌اکبر ساعدی (برادر غلامحسین ساعدی)، جمشید مشایخی، جعفر والی، عزت‌الله انتظامی، رضا سیدحسینی، سیروس طاهباز، علی نصیریان./ نشسته: سرور امجدی، غلامحسین ساعدی (نویسنده نمایش) و رامین انتظامی.


این هنرمند پیشکسوت تئاتر بیان کرد: «جعفر والی کارگردان بسیار خوب و باشعوری بود و این اواخر تصمیم داشت نمایشنامه‌ای را که سال‌ها قبل اجرا کرده بود با عنوان «در گوش سالمم زمزمه کن» را روی صحنه ببرد. با اینکه علاقه‌مند بودم که همچون گذشته در اجرای نمایش‌هایش همکاری داشته باشم اما به دلیل پلاتینی که در پایم بود و همچنین شرایط جسمانی‌ام نمی‌توانستم روی صحنه بمانم به همین دلیل نیز نتوانستم دوباره با وی کار کنم. والی نیز که اوضاع مرا می‌دانست نمایش را با ایرج راد تمرین کرد.»


وی همچنین اظهار کرد: «او برای اجرای این اثر تغییراتی در نمایشنامه ایجاد کرد و با ایرانی کردن آن تصمیم داشت آن را به مخاطبان خود ارائه کند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر