صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۲ - ۲۴ آذر ۱۳۹۵
همراه با پژوهشگران در هفته پژوهش/ 23

یاسر هاشمی: در حوزه پژوهش نباید از ریسک و سرمایه‌گذاری فاصله گرفت

رئیس دفتر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد که در حوزه پژوهش نباید از ریسک و سرمایه‌گذاری فاصله گرفت، زیرا خود ریسک یکی از عوامل پیشرفت در پژوهش و تحقیق است.
کد خبر : 142358

به گزارش خبرنگار آنا از رشت، مهندس یاسر هاشمی رفسنجانی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، پژوهش را یکی از ارکان جامعه دانست و گفت: مفهوم پژوهش امروز در تمام ارکان و امور جاری جامعه شناور است و باید مفهوم پژوهش در تمام زندگی ما شناخته شود.


وی ادامه داد: قبلا این گونه تصور می شد که پژوهش فقط مختص به دانشگاه یا مراکزی است که نام و عنوان پژوهش بر سردر آن زده شده است و حتی در گذشته دانشگاه‌ها را به عنوان مراکز پژوهشی تلقی نمی‌کردند اما امروزه شاهد آن هستیم که پژوهش در تمام امور علمی، اعتقادی و تصمیم گیری‌های ما دخیل شده و اگر این امر نباشد ما با مشکل مواجه خواهیم شد.



وی در باره اهمیت و یادگیری نقش پژوهش در دوران کودکی افزود: امروزه حتی در دوران کودکی در ذهن کودک القا می کنند که باید مرحله به مرحله در زندگی گام بردارد تا به مرحله ای برسد که اگر در هر مرحله ای از زندگی قصد تصمیم گیری داشته باشد بر اساس تحقیق و اطلاعات درست حرکت کند؛پژوهش یعنی شناخت ناشناخته ها و مفهوم پژوهش با بهره وری یکی است و نگرشی استراتژیک به موضوع تحقیق و پژوهش دارد که می توان در راستای تقویت کار آفرینی، حل مشکلات کشور و تأکید بر ارتقای بهره وری به کار برد.



هاشمی ادامه داد: در نگاه کلی به سند علم و فن آوری کشور که توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد در راستای افزایش، بودجه تحقیق و پژوهش به حداقل ۴ درصد تولید ناخالص داخلی اختصاص داده می شود و تا پایان برنامه ۱۴۴۰ به مصرف بهینه منابع و ارتقای بهره وری در این حوزه تأکید می کند و عنوان‌های شاخص و استانداردی که در جهان رتبه بندی می شود بر اساس بهره وری و اثربخشی تحقیق است.


رئیس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با سرمایه‌های مردمی شکل گرفته و توانسته‌ایم ۳ تا ۴ درصد سرمایه دانشگاه را مستقیما در حوزه تحقیق قرار دهیم، خاطرنشان کرد: ما هنوز راه زیادی داریم که به نقطه مطلوب در حوزه پژوهش و تحقیق برسیم و باید به تمام عواملی که موجب پیشرفت در حوزه پژوهش است توجه کنیم. امروز دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فیزیک پلاسما، شرکت های دانش بنیان‌، محیط زیست و... پیشرفت خوبی داشته است.




به گزارش آنا، در این برنامه علاوه بر پخش چند کلیپ و ارائه سخنرانی، دکتر مهرداد گودرزوند چگینی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دکتر معصومه مسکین فام عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و دکتر محمدصادق اللهیاری عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به عنوان پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان معرفی و از آنان تجلیل شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر