صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۸ - ۲۳ آذر ۱۳۹۵
همراه با پژوهشگران در هفته پژوهش/ 18

دانشیار دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز: ۷۰ درصد سرطان‌ها محیطی است

دانشیار دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: «دانشگاه برای تحقیق ایجاد شده است و محور فعالیت دانشگاه‌ها، امروز بر روی پژوهش محور، تحقیق محور و ترجمان دانش و تبدیل دانش به فناوری است و بدین خاطر این هفته را هفته پژوهش و فناوری نامیدند.»
کد خبر : 142307

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا استادرحیمی در مراسم هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند، گفت: «با تحقیق در هر شاخه از علم مشاهده می‌کنیم که ندانسته‌هایمان بیشتر از دانسته‌هایمان است و هیچ چیزی بی‌حکمت خلق نشده است که با پیشرفت علم و تحقیقات بیشتر می‌بینیم عوامل زیادی در طول عمر انسان می‌تواند تاثیر داشته باشد.»


استادرحیمی با توجه به تحقیقات مک کاریسون دانشمند انگلیسی درباره تاثیر تغذیه در طول عمر افراد افزود: «یکی از تحقیقاتی که در دنیا انجام گرفت دانستن رمز طول عمر افرادی است که بیش از ۲۰۰ سال عمر می‌کنند؛ مک کاریسون زندگی افراد بالای ۱۲۰ سال را بررسی کرد و نتیجه این بررسی این بود که بحث تغذیه، آرامش و باور‌های دینی در زندگی این افراد غیرقابل کتمان نبود.»


دانشیار دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین درباره تغذیه کودکان بیان کرد: «تغذیه در دوران بارداری توسط بارکر دانشمند انگلیسی مورد بررسی قرار گرفت که نتیجه این تحقیقات نشان داد که بچه‌هایی که وزن تولد بیشتر یا کم داشتند بیشتر دیابت می‌گیرند و وزن تولد به تنهایی می‌تواند یک شاخص برای کل سلامتی انسان باشد که در تغذیه کودکان باید حساسیت بیشتری به خرج دهیم.»


وی خاطرنشان کرد: «امروز برخی از بیماری‌ها همانند سرطان‌ها گریبان‌گیر بیشتر انسان‌هاست که با بررسی این بیماری‌ها نیز مشخص شد ۷۰ درصد سرطان‌ها محیطی است و تغذیه در بروز و پیشگیری از سرطان نقش بیشتری دارد.»


استادرحیمی فارغ التحصیل رشته پزشکی عمومی در سال ۱۳۷۲ از دانشگاه علوم پزشکی تبریز بوده و در سال ۱۳۸۰ موفق به اخذ مدرک دکترای تخصصی (Ph. D) تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی تبریز شده است، بعنوان رئیس کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، معاون پژوهشی دانشکده بهداشت و تغذیه و مدیر امور پژوهش دانشگاه فعالیت اجرایی داشته است.


موفقیت‌های دیگر وی شامل: انتخاب پژوهشگر بر‌تر و رتبه اول دانشکده بهداشت و تغذیه در جشنواره پژوهشی دانشگاه در سالهای ۱۳۸۵ و ۱۳۸۸، کسب رتبه دوم طرح‌های تحقیقاتی مداخله‌ای کشوری در جشنواره رازی در سال ۱۳۷۹از بابت طرح «مداخله به منظور کاهش کم‌خونی، فقرآهن در سنین باروری در شهرستان مرند درسال ۱۳۷۹»، نوآوری در تهیه آرد رژیمی برای تولید فرآورده‌های آردی برای بیماران متابولیک برای اولین بار در ایران در سال ۱۳۸۸، ارایه ۶۰ مقاله علمی ـ پژوهشی در مجلات معتبر خارجی و داخلی، ارایه ۲۵ طرح پژوهشی، راهنمایی ۲۳ مورد پایاننامه در مقطع کار‌شناسی ارشد، دکترای عمومی و دکترای تخصصی (Ph. D) و ارایه بیش از ۱۰۰ مقاله در کنگره‌های داخلی و خارجی بوده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر