صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۷ - ۲۲ آذر ۱۳۹۵
از سوی وزیر راه و شهرسازی کشور صورت گرفت

انتصاب هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به عنوان عضو اصلی شورای نظام مهندسی کشور

دکتر طاهره نصر عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز طی حکمی از سوی وزیر راه و شهرسازی به عنوان عضو اصلی شورای مرکزی هفتمین دوره انتخابات نظام مهندسی ساختمان منصوب شد.
کد خبر : 141906

به گزارش خبرنگار آنا از شیراز، عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی در شورای مرکزی هفتمین دوره انتخابات نظام مهندسی ساختمان کشور، طی حکمی طاهره نصر عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز را به عنوان عضو اصلی شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان کشور منصوب کرد.



به گزارش آنا، طاهره(سُها) نصر از 1382 تاکنون عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز بوده و به صورت ادواری در دانشگاه های دیگر نیز به تدریس پرداخته است. او دارای سوابق مدیریتی و حرفه ای بوده و اکنون عضو هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس است.


جدای از انتخاب در سال های متمادی به عنوان پژوهشگر برتر در سطح استان فارس و دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس ، در سال 1392 نیز به عنوان پژوهشگر برتر شهرسازی در شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور انتخاب شد.


وی دارای رتبه یک دکتری تخصصی شهرسازی و دانشجوی نخبه دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران، مهندس برگزیده سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس در سال 1386 و مهندس برگزیده شیراز در سال 1394 است.


نصر عضو هیأت تحریریه و مشاور علمی چندین نشریه تخصصی و عضو هیأت علمی همایش های متعدد و داور پروژه های پژوهشی دانشگاهی و شهرداری بوده و تاکنون مقالات متعددی از وی در نشریات تخصصی و معتبر داخلی و خارجی به چاپ رسیده است.


از کتاب هایی که به قلم او تألیف شده است می توان معماری و شهرسازی شیراز در دوره پهلوی (1383)، از هنر و هنر اسلامی (1386)، جُستاری در شهرسازی و معماری زندیه (1387)، تجلّی حکمت در باغ ایرانی (1389) را نام برد.


انتهای پیام/

ارسال نظر