صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۳ - ۲۲ آذر ۱۳۹۵

حجت‌الاسلام نقویان: یک نفر با هزینه بیت‌المال ۱۴۰ نفر را با خود به نیویورک برد

استاد حوزه و دانشگاه گفت: در استرالیا رئیس پارلمان این کشور به خاطر خرید بلیط هواپیما با هزینه بیت‌المال استعفا داد اما در کشور ما یک نفر با هزینه بیت‌المال ۱۴۰ نفر را با خود به نیویورک برد.
کد خبر : 141888

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از انتخاب، حجت‌الاسلام ناصر نقویان در همایش دانشجو، وحدت حوزه و دانشگاه در دانشکده الهیات شهید مطهری دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: طرفداری بی جهت از حرف ناحق درست نیست، باید غرور، تکبر، افاده‌های طبق طبق، خودمحوری، خود حق پنداری و خیالبافی را کنار گذاشت.


وی در ادامه افزود: برخی فقط سخنرانی و همدردی می‌کنند، این کارها فایده ندارد بلکه باید هم سرنوشت مردم بود و کسی که خیابان، اداره و کارهایش جدا از مردم است، نمی‌داند مردم چه می‌کشند.


نقویان با بیان اینکه در سوره جن برخی مسلمان و بعضی ظالم ذکر شده و هر دو در کنار هم آمده است، اظهار کرد: با یک عمامه، چادر، ریش و سجاده که کسی مسلمان نمی‌شود و سوره جن می‌گوید اگر ظلم کردی از جرگه مسلمانی خارج هستی به همین علت این دو را در کنار هم آورده است.


وی در ادامه با اشاره به حدیثی از حضرت امام رضا (ع) در بیان صفات حاکم، گفت: اینکه حاکم چه چیزی بخورد یا بپوشد مهم نیست بلکه باید راست‌گو باشد و حکمش عدالت داشته باشد و هنگامی که وعده‌ای می‌دهد بتواند به وعده‌اش عمل کند اما در کشور ما مسئولی وعده خانه‌های هزار متری می‌داد.


نقویان تصریح کرد: در استرالیا رئیس پارلمان این کشور به خاطر خرید بلیط هواپیما با هزینه بیت‌المال استعفا داد اما در کشور ما یک نفر با هزینه بیت‌المال ۱۴۰ نفر را با خود به نیویورک برد.


وی ادامه داد: با چوب و چماق کسی تربیت نمی‌شود حقیقت دینداری یعنی اینکه انسان به مرز تربیت نزدیک شود و خوبی‌ها را بخاطر خوبی انجام دهد و بدی‌ها را به دلیل بد بودن ترک کند، به دلیل ترس از جریمه کاری را انجام ندادن هنر نیست.


انتهای پیام/

ارسال نظر